Pauline & Benio

Hej! Jag heter Pauline Ruiter och är 13 år gammal. Den här veckan har jag ridit Benio. Det har varit ett roligt äventyr med jobbiga pass men också väldigt roliga. På bara en vecka har jag hittat massor av nya knappar och lärt känna honom super!

Esther & Lalunia

Jag heter Esther och är 13 år. Jag går allmänt v.24. Jag rider Lalunia. Det roligaste har varit att hoppa barbacka.

Tove & Musse

Heje, jag heter Tove och jag är 13 år gammal. Jag går allmänt v.24 men jag tog med min egna häst, Musse. Det har varit roligt men att bli väckt här är inte kul. Men jag känner mig nöjd med våra prestationer.

Astrid & Spec

Jag heter Astrid Mejerhed och är 12. Jag går allmänt v.24 och rider Spec. Jag har haft Spec hela veckan men vi ska hoppa på avslutningen barbacka så ska byta till Tramp annars är jag jättenöjd.

Amanda & Viva

Jag heter Amanda Wallebring och är 12 år. Jag har gått allmänt v.24 och jag har ridit Viva för det mesta. Jag har testat väldigt många hästar, eller 4 hästar. Det har varit jättekul även om nätterna har varit jobbiga. Jag är jättenöjd över mig och Viva!

Emilia & Pasta

Jag är en tjej på 15 år som heter Emilia Wallebring. Jag har gått allmänna v.24 och har ridit hästen Pasta. Det här var mitt första år på Grällsta och jag tycker det var jättekul. Jag har haft Pasta hela veckan och har varit jättenöjd med henne, även om hon var lite jobbig i boxen.