Lovisa och Ballada

Lovisa och Ballada

Lovisa Lindberg


Jag kom hit från Skaraborg och väckte hos lärare Marika med min sits stor sorg. Slitet med grunderna på Kropek och Ballada, runt i paddocken runt trava. Till slut lossnade mycket och glädjen tillbaka kom och jag nu hem till min Pontus jobbar vidare liksom. 

Helen och Kropek

Helen och Kropek

Helen Alseby


Tack Marika för inspirerande dagar här på Grällsta. Här har vi fått träna både fokus och glädje. Särskilt dagens övning med serpentiner mellan koner och bommar blev bara glädje och lek, hästarna gjorde glädjeskutt! Ska ta med mig detta till mina ridlektioner. Krokusen (Kropek) är helt underbar!

Cecilia och Ametyst

Cecilia och Ametyst

Cecilia Nordström


Jag kom hit från Upplands Väsby. Har ridit i ca. 5 år. Och är 14 år. När jag kom till Grällsta så var jag ganska tveksam, men vi fick en bra ridlärare, Marika. Hon fick mig att förstå hur mina händer va och hur gungig min sits va. Jag fick även prova på skänkelvikning, öppna och sluta. Nu när jag ska åka hem känns det jobbigt för jag har haft roliga dagar med hästen Ametyst, kommer sakna honom och Marika.

Carina och Walia

Carina och Walia

Carina Emanuelsson


Carina från Järfälla. Jättekul att ha återupptagit ridningen igen sedan barn och ungdomsåren. Sedan 3 år på hästryggen igen har jag lärt mig väldigt mycket och min ridlärare Marika på Grällsta har hittat flera detaljer att jobba vidare på, tack för en jättefin och trevlig vecka på Grällsta.

Anna och Burta

Anna och Burta

Anna Hempel


Första gången sedan jag började rida (först som liten och sedan som vuxen) har jag fått lära mig vad jag gör rätt och vad jag gör fel. Underbart att få bra instruktioner som t.om. jag fattade. Tack Marika! tack även för kommentaren, ”du måste varit hoppryttare i ett tidigare liv!”

Ann-Kristin och Samba

Ann-Kristin och Samba

Ann-Krisitin Jansson


Efter 10 års uppehåll ifrån ridningen, från ett beridaruppdrag på Säva Ridcenter och Heby Ryttarförening. Var det dags att arbeta med dressyres och hoppningens svåra konst. Ridlärare Marika fick mig att slappna av och komma till ridning och få tillbaka känslan igen. Tonvikten har legat på sits, skolor, galopparbete. Min dotter Tova är oxå här och Felle tar hand om barnen på ett mycket pedagogiskt sätt.