Vilma och Markus

Vilma och Markus

Vilma Sundman


Tja tja! Jag heter Vilma och jag har ridit Markus, han var lite trög men jättesnäll. Jag och min grupp har haft Sara som ledare, hon var jättesnäll och hon va bra ridlärare. I stuga 11 bodde jag och Alexandra. Det har varit grymt kul att vara på Grällsta. =) Jag brukade vara med Agnes, Linda, Matilda, Nelly och Fanny.

Sol och Bombina

Sol och Bombina

Sol Wallin


Tjoo! Jag heter Sol Wallin och är 14 år! Den här veckan bodde jag i stuga 14 med Matilda. Vi var här v.28. Jag hade Bombina! Hon hjälpte mig att övervinna min hopprädsla! Med andra ord, hon var bäst! Hejdå!

Nelly och Ferguson

Nelly och Ferguson

Nelly Karmskog


Hallå! Nelly Karmskog heter jag. Jag var här med min egna häst Fergusson sin är ett 16-årigt varmblod. jag bodde i stuga nr.13 med Matilda Sjöström

Matilda och Basia

Matilda och Basia

Matilda Ström


Hej! Jag heter Matilda Ström. Jag är 13 år. Jag kom hit med Sol v.28, vi bodde i stuga 14 mitt emot ledarna :”( Jag hade Markus sen Bigota och till slut Dublin som jag hade förra året. Men han fick tappsko efter halva veckan. Då fick jag ta Bus. Som inte gillar att hoppa. Men med henne hoppade jag en ny rekord höjd 65 cm. Med barbacka-gjord. Jag kommer nästa år med!

Matilda och Contessa

Matilda och Contessa

Matilda Sjöström


Jag heter Matilda Sjöström. Jag hade med mig min egen häst Contessa som är en PRE. Hade Sara som ledare.

Linda och Bigota

Linda och Bigota

Linda Agerstig


Hej jag heter Linda Agerstig och jag är 16 år. Jag har varit på Grällsta v.28. Jag har haft Bigota. Hon har varit rolig. Jag har bott i stuga 12 tillsammans med Agnes, Fanny och Evelina. Dom är roliga och vi har kul, tycker i alla fall jag. Vår ledare heter Sara och hon är superbra.

Fanny och Gazda

Fanny och Gazda

Fanny Wolf


Hej! Jag heter Fanny Wolf och jag är 13 år. Denna vecka har jag ridit Gazda. Jag har bott i stuga 12 med Agnes, Linda och Evelina. Jag har haft Sara som ledare, hon har varit jättesnäll! Vi har haft många roliga lektioner och Gazda har varit jättesnäll. Fanny <3 Gazda

Evelina och Mama-Mia

Evelina och Mama-Mia

Evelina Sjölin


Hej Jag heter Evelina Sjölin och hade Mama-Mia. Jag hade Sara som ledare. Bodde i stuga 12 med Fanny, Agnes och Linda.

Alexandra och Donna Daga

Alexandra och Donna Daga

Alexandra Länder


Hej jag heter Alexandra Länder och jag hade Donna. Jag hade Sara som ledare. Jag bodde i stuga 11 med Vilma och det roligaste vi gjorde på hela veckan var att hoppa på stora hoppbanan.

Agnes och Figaro

Agnes och Figaro

Agnes Lundin


Hej jag heter Agnes Lundin och jag är 16 åt. Jag har haft en grymt rolig vecka och jag kommer tillbaka nästa år! Jag bodde i stuga 12 med Linda, Evelina och Fanny. Jag hade Figaro och han är BÄST!