Selma och Aramis

Selma och Aramis

Selma


Sha! Jag heter Selma och är 13 år. Jag var på hoppläger och hade bästa Aramis. Jag hade Lina som ledare och hon är jätte bra! Vi hopptränade för Susan och hade jätteskoj!

Sara och Markus

Sara och Markus

Sara


Hej jag heter Sara! Jag är 13 år. Det här är mitt första år på Grällsta och älskar det! Jag rider Markus som jag även hyrt och ska hyra igen =D Jag går på hopplägret i rosa gruppen och vi äger!

Philippa och Gazela

Philippa och Gazela

Philippa


Tjenare! Jag heter Philippa, är 13 år och hade Gazela på banhoppningslägret, vi hade Lina som ledare vilket var bra eftersom vi har samma torra humor… Hoppträningarna för Susan var det roligaste på lägret. 🙂

Eveline och Pakulik

Eveline och Pakulik

Eveline Andersson


Hej! jag heter Evve och är 13 år. Det här var mitt 4:e år på Grällsta och i år red jag på Palle som jag har hyrt och ska hyra igen. Vi hade världens snällaste Lina. Puss och kram

Emma och Catch High

Emma och Catch High

Emma Örnevik


Hej! Jag heter Emma Örnevik och jag är 17 år. Jag har haft hesa Lina som ledare 🙂 Det här är mitt 5:e år och i år har jag har Catch High men han kallas Calle. Det är världens bästa häst. Och är supersnäll men för pigg för mitt och hans eget bästa!

Elvira och Nesz

Elvira och Nesz

Elvira


Hej, Jag heter Elvira och är 13 år. Det här är mitt fjärde år på Grällsta och i år har jag haft sötisen Nesz, som jag även ska ta hem i höst. Vi har haft Lina som ledare, hon har typ varit våran mamma. 🙂 Allt på veckan har varit askul, så kan inte säga vad som varit bäst. Ha det bra!

Elin och Tramp

Elin och Tramp

Elin


Heej! Jag heter Elin och jag red bästa Tramp! <3 Vi var på banhoppningsläger och var rosa gruppen. Vi hade Lina som ledare =) Tramp var underbar men ganska busig! Elin <3 Tramp

Elev 2012, Vecka 26 – ID776

Rosa Gruppens Talangjaktslåt


Mellodi: One Direction – What makes you beautiful


Vi sitter upp
Vi rider fram
Åå vi tar några skutt med Susan


Vi hoppar kryss
Vi hoppar mur
Vi hoppar allting som är jätte kul


Vi mockar boxar
och hästar bockar
men vi ger aldrig uuuuuupp


För vi är rosa gruppen å vi är bäst 
Å vi rider och hoppar allra mest
Åå när vi ramlar av sitter vi upp igen.


För vi e rooosa, rosa gruuuuppen.
Här på Grällsta är livet underbart
Och våra hästar är ju söta det är ju klart
och våran ledare Lina den fiiina,
Hon får oss alla i gruppen att flina


Vi rider ut
Får smaka grus,
Och hästarna får i skogen massa krut


Vi skrittar av
Vi hoppar av
Vi ger hästarna en massa mat


Vi mockar boxar
och hästar bockar
men vi ger aldrig uuuuupp

Charlott och Strike

Charlott och Strike

Charlott


Hej! Jag heter Charlott och är 13 år. Jag hade Lina som gruppledare. Hon är en väldigt bra ledare! För hon är snäll och rolig! Jag hade min egen häst eller snarare en c-ponny vid namn Strike. Han är 18 år och en Haflinger valack <3. Vi hade Susan som ridlärare. Det roligaste vi gjordevar att hoppa barbacka! Jag ramlade av min busponny!

Amanda och Maximus

Amanda och Maximus

Amanda


Hej, jag heter Amanda och är 15 år. Det här är mitt 3:e år på Grällsta och jag hade Musse (Maximus) på läger för 3:e gången. Vi hade Lina som ledare (Hon med torrast humor, men vi älskar henne ändå). Vi var rosa gruppen. Allt denna vecka har varit galet kul. Puss & kram skummbanan =)

Alexandra och Hazena

Alexandra och Hazena

Alexandra


Tjo bre vad händer jao! Jag är en tjej som heter Alexandra. Jag är 13 år, född 99 alltså. 😉 Jag rider en powni som heter Hazena. hon är grym! Jag går i Hoppgruppen v.26 och vi Rosa slår ALLA! Här på Grällsta är det bäst, jag gör det bäst!! =D Nu ska jag rida, hejdå!