Tova och Pinia

Tova och Pinia

Tova


Hej jag heter Tova och jag rider ponnyn Pinia. Hon är jätte snäll och ser ut lite som en åsna 😛 Ridlägret har varit jätteroligt och jag kommer att sakna Grällsta!

Sofia och Rusalka

Sofia och Rusalka

Sofia Brink


Hejsan! =)
Jag var här förra veckan oxå, då hade jag Palle, nu har jag Rusalka. Rusalka är Chillig men jobbig i hoppning. Vi har inte varit vid sandtaget något pga. dåligt väder. Lisa och Emma e bäst, vi blev ej tvingade att skriva så 😉 Men vi syns nästa år!! =) //Brinkish

Sannie och Kontusz

Sannie och Kontusz

Sannie Åkerlund Halvarsson


Hej! Jag heter Sannie Åkerlund Halvarsson och är tretton år. Jag red Kontusz som är bästaste ponnyn i hela sverige. Jag har haft Kontusz i 2 av 3 år nu. ^^ Alla är så snälla och vi hade världens bästa ledare Lisa och Emma! Jag bodde i stuga nio med Erika Lindros och Ida Quicker och Åsa Engqvist. Allt var och är bra och det är svårt att lämna alla… Men jag kommer tillbaka nästa år! :”D

Lisa och Gera

Lisa och Gera

Lisa


Chabba! Jag va här v.26 2012! Lisa heter jag och är 9 år! Jag provade Cyganek! Han var jättemysig i spiltan! Men kändes inte bra! Då fick jag Gera! Hon är bäst! Så är det! Det har varit jättekul att vara här! Jag kommer sakna AAALLT!!! Heter Bassen på hemsidan för jag diggar Bass! Jag gick i gröna gruppen! Glada gnägg /Lisa

Linnea och Max

Linnea och Max

Linnea


Jag heter Linnea och är 13 år. Först provade jag Listek och sen Cyrkonia men gillade ingen av dem så då fick jag prova Max och jag behöll honom. Älskar att rida honom även om han kan vara seg. Jag bor i stuga 10 med mina kompisar Lisa och Emma. Jag är med i gröna gruppen och har dom bästa ledarna Emma och Lisa. Detta är mitt andra år och inte det sista. =)

Frida och Cyganek

Frida och Cyganek

Frida


TJA! Jag heter Frida och har haft cyganek, han är världens bästa!! Jag är 13 år och har bott i stuga 7. Det är mitt första år på Grällsta och inte det sista. Vi ses igen sommaren 2013. PUSS OCH KRAM, SKUMBANAN!

Erika och Polon

Erika och Polon

Erika Lindros


Tjoo!! Jag var här v.26. Jag har ridit i 7,5 år och jag har Polon bästa hästen som finns. Våra ledare var Emma och Lisa, bästa ledarna! Vi ses nästa år!!

Emma och Beny

Emma och Beny

Emma


Jag heter Emma och jag har världens bästa Beny! Jag bor i Stuga 10 med Lisa och Linnea. Vi är gröna gruppen och har de bästa ledarna Emma och Lisa. =D Detta blir mitt andra år och det lär inte bli det sista! Grällsta är bäst!! Puss och kram <3

Emelina och Cyrkonia

Emelina och Cyrkonia

Emelina


HALLÅ! Jag heter Emelina och är 13 år, mitt andra år på GRC <3 Jag rider på bästa Cyrkonia, hon är bäst och sötast! Alla har små troll, och Lisa och Emma (ledarna) är JÄTTE SNÄLLA OCH BRA! Det har varit jätte bra här, jag sov i stuga 7 med super bästa!

Ellen och Krokodyl

Ellen och Krokodyl

Ellen


Hej! Ellen heter jag, är 11 år och rider världens bästa Krokodyl! Han är lite seg ibland men är bäst i alla fall. Mina Ledare är Emma och Lisa. Det bästa på hela lägret är hästarna och kiosken och alla nya kompisar! Jag vill inte hem här ifrån!

Ellen och Bass

Ellen och Bass

Ellen


Hejsan Svejsan! =) Jag heter Ellen och är född 99. Jag har varit på GRC 3 år och haft världens bästa Bass varje år! Lisa och Emma är världens bästa ridlärare. Kommer sakna allt jätte mkt när jag åker hem! =( //Snällen

Ella och Bombina

Ella och Bombina

Ella


Halloj! Jag heter Ella och är 11 år men ska fylla 12, jag var här v.26. Först provred jag Neffe men gillade inte honom så jag fick Bombina, hon är jätte söt och snäll fast pigg när hon hoppar. Mina ledare var Emma och Lisa, jag var i gröna gruppen!

Elev 2012, Vecka 26 – ID770

Dina


Hej! Jag heter Dina och är snart 11 år. Jag var här v.26. Min ponny heter Emil och han är bäst. Jag har Emma och Lisa som tränare. Jag vill inte åka här ifrån. Ses nästa år!