Wilma och Tramp

Wilma och Tramp

Wilma Gustafsson


Hej jag heter Wilma, jag är 11 år, jag hade Tramp, Polon och Dublin. Jag bodde i stuga 5 med Anna och Sara. Hejdå //Wilma

Tova och Gera

Tova och Gera

Tova Jangbratt


Hej jag heter Tova och jar är 10 år. Min häst heter Gera hon är bäst! Jag skulle inte byta ut henne mot något!

Sarah och Bass

Sarah och Bass

Sarah Wennberg


Hej jag heter Sarah, jag red en jättegullig D-ponny vid namn Bass! Jag sov i stuga nr 9 med min bästis Therese. Jag bor i en ”by” utanför Stockholm. Och det bästa med det här lägret var alla hästar m.m.

Sara och Mascot

Sara och Mascot

Sara Grim


Hej! Jag heter Sara Grim och kommer ifrån Täby. Jag är 12 år och bodde i stuga 5 med Wilma och Anna. Jag red en 26 årig valack som heter Mascot. Jag har haft en rolig vecka och åker gärna hit igen. XOXO//Sara

My och Pakulik

My och Pakulik

My Hammar


Hej! Jag heter My och jag är 11 år och jag har ridit Pakulik (Palle) och jag har haft det jättebra här.

Malin och Nefretete

Malin och Nefretete

Malin Bohman


Hej jag är en tjej som är 10 år och som bor i stockholm och jag har ridit i 4 år!! Jag bor i stuga 7 och red Neffe – Saknar dig redan.

Katja och Krokodyl

Katja och Krokodyl

Katja Nordström


Hej, Jag heter Kajta Nordström och är 12 år. När jag var här red jag Krokodyl. Han var snäll! Jag bodde i stuga 6 med Ebba och Clara. Det var jättekul att vara här och jag har lärt mig mycket. Det roligaste var nog att leka ”hela havet stormar”. Jag kommer sakna Grällsta när jag åker, men jag har haft jättekul!

Julia och Cyganek II

Julia och Cyganek II

Julia Rooth


Hej jag heter Julia. Jag är 11 år. Jag har ridit Cyganek II världens bästa häst!!! Jag bodde i stuga 7 med Malin, Daniela, Emelie, Tova och My. Daniela åkte hem för hon mådde dåligt, det var tråligt!!

Emelie och Edda

Emelie och Edda

Emelie Dumont


Hej jag heter Emelie. Jag har ridit Edda. Jag är 11 år.

Ebba och Edd

Ebba och Edd

Ebba Adolfsson


Hej, jag heter Eba och är snart 12 år. Jag red en häst som heter Edd. Jag bodde i stuga 6 med Clara Hedman och Katja Nordström. Det var jättekul här!!!

Clara och Aramis

Clara och Aramis

Clara Hedman


Hej! Jag heter Clara. Jag har haft Aramis! Han är en jättebra häst! Jag har bott i stuga 6 med mina två kompisar Ebba och Katja! Den roligaste lektionen var när vi hade Gymkhana!

Anna och Kontusz

Anna och Kontusz

Anna Fischer


Jag heter Anna. Jag har världens snällaste ponny Kontusz! Det ska bli tråkigt att lämna Kontusz =(. Jag har haft jättekul. Jag Wilma och Sara bodde i stuga 5! Jag har en fobi = att lämna Kontusz!