Mikaela och Gazela

Mikaela och Gazela

Mikaela Berglund


Jag red Gazela (Först Ben, men han bockade av mig). Gazela är snäll, men rädd för stora traktorer. Jag kommer sakna Astrid, Leonie och resten av gruppen. Det var kul att hoppa och rida och jag har lärt mig lite nya saker.

Louise och Gera

Louise och Gera

Louise Berg


Hej jag heter Louise och är 11 år. Jag red Gera. Hon är snäll men pigg. Jag var här vecka 33. Jag ramlade inte av någon gång. Jag bodde i stuga 10.

Linnea och Nefretete

Linnea och Nefretete

Linnea Wahlström


Jag fick en ponny som heter Neffe. Jag bor med några kompisar som heter Hanna och Fanny, vi bodde tillsammans i stuga 13. Vi gick i rutiga gruppen tillsammans med några andra. Jag har blivit biten en gång och ramlat av två gånger. Det är jättekul att vara på Grällsta!!! Var här vecka 33.

Lina och Rusalka

Lina och Rusalka

Lina Wallinder


Det var superkul att vara här på Grällsta. jag kommer nog att sakna Rusalka.

Leonie och Bass

Leonie och Bass

Leonie Dahlström


Jag var här v.33 Jag red Bass, jag ramlade av en gång när jag skulle sätta mig i damsadel, då sparkade Bass bakut. =P Min lärare var Kristin.

Hanna och Polon

Hanna och Polon

Hanna Sundberg


Jag heter Hanna och är 11  år. Jag var här v.33 och red på söta Polon. Han var jättebra på att hoppa. Jag bodde i stuga 10 tsm. med Louise, Lina och Julia. Jag kommer att sakna Grällsta, och speciellt Polon!

Hanna och Sina

Hanna och Sina

Hanna Dahl


Jag var här på Grällsta vecka 33. Min häst var Sina. Hon var lite seg ibland men hon var ändå min lilla fina Sina! Jag har gjort masa saker med Sina och alla andra i rutiga gruppen. Hoppat, dressyr, ridit ut och massa andra saker! Jag har bott i stuga 13 med Fanny och Linnea. Jag kommer sakna alla i rutiga gruppen! Puss och kram

Fanny och Aramis

Fanny och Aramis

Fanny Wikström


Jag fick rida Aramis! Jag fick bo i stuga 13 med Hanna och Linnea. Jag gick i rutiga gruppen! Ramlat av har jag inte gjort ännu. Jag kommer att sakna Aramis och Grällsta!!

Astrid och Pinia

Tilda och Pinia

Astrid Söderman


Jag red Pinia, hon är bäst. Pinia är seg, men snäll. När vi hoppade så ramlade jag av en gång. Men jag hoppade upp på Pinia och hoppade igen. Jag har lärt mig väldigt mycket. Det var jätteroligt här. Jag är här med mina kompisar Moa (Morran) och Elin (Esset). Vi delade stuga. Jag var här v.33 2008. Jag kommer att sakna Pinia, Leonie, Mikaela (Lill-Maja) och resten av gruppen.