Tuva & Pegasz

Tuva & Pegasz

Tuva Stener 13 år stockholm

Först så fick jag en häst som heter Marcus men han blev skadad. Istället fick jag en häst som heter Gorka, men hon var för svår för mig. Då fick jag Pegasz, han jag ridit nästan hela veckan. Allt är kul, men de var extra kul när vi satt i damsitst och jag ramlade av 3 gr. Det var också kul när vi hoppade.

Lisa & Mogil

Lisa & Mogil

Lisa 11 år,Stockholm

det var första gången jag var på Grällsta och det var jätterolig.
jag red på Mogil och han var bäst av alla. ledarna här är snälla och roliga men en av ledarna Maria ska flytta till Australien. men asså det åk hit det här är värdens bästa ridläger.

Klara & Neffe

Klara & Neffe

Klara Dahlin 11 år, Falun

Jag har red Lenox men han blev halt så jag bytte till Nefferette. jag tyckte det var kul att vara på ridläger här på grällsta ridcenter. Det var extra kul att galoppera barbacka och att hoppa.

Johanna & Mon Cherie

Johanna & Mon Cherie

Johanna 12 år, stockholm

Jag var på det allmäna ridlägret och red Neffe men bytte till Mon Cherie. Båda var jättesnälla.

Emma & MammaMia

Emma och Mysza

Emma 12år, Vaxholm

Jag var här på allmäna ridlägret och hade först Greta och efter några dagar bytte jag till MammaMia och den här veckan var jätterolig, längtar till nästa år. Allt på lägret har varit roligt. Men inte när blev klämde mellan MammaMia och plankan var det inte så kul. Men annars var det jättekul. Hoppas att ni andra ska på lägret kommer också ha jättekul här. Tjena mors på er!!!

Emma & Polon

Emma & Polon

Emma Hedman 10 år , Västerås

Jag red en häst som heter Polon, han var toppen! Det var jätte roliga lektioner och lärarna var bra.

Elise & Zorro

Elise & Zorro

Elise 13 år, Vaxholm

Jag har ridit en jättemysig häst som heter Zorro. Jag tycker att det var roligast att hoppa, han e fett bra på d ba!! Vi har två jätteduktiga ridlärare som heter Maria och Helena. Stugorna är mysiga och det är roligt när Bennek kör oss till Nyängen.

Alejandra & Zieni

Alejandra & Zieni

Alejandra 12 år, Stockholm

Först fick jag hästen Pegasz, men sen bytte jag till hästen Gorka. Men hon var för svår för mig, så jag fick byta till hästen Zieni. Hon blev halt, och jag fick ta Allegro som går i hoppgruppen. Nästa lektion fick jag ta Maskot, men jag bytte till Mamma Mia. Nästa dag fick jag ta en ny häst, Justine. Men när vi red lektion visade det sig att hon var halt. Jag bytte till Lenox, men han var också halt. På bilden står jag och Zieni.