Joney & Jessy

Johnny & Jessy 

我叫Johnny, 今年16岁,来自中国。我的教练是Celia, 她教学认真负责,人也非常酷。 我非常喜欢跟Celia一起,骑着我最爱的小马Jessy自由奔跑在森林里,体验特别好。尤其是野骑中我和其他队友击掌的瞬间,让我觉得我就是Grällsta Ridcenter大家庭的一员!夏立营的食物很符合我的胃口,谢谢大家的照顾。

My name is Johnny, 16 years old and come from China. My coach is Celia, she is a very cool and trustworthy. I really like riding my favorite pony Jessy with Celia and cantering freely in the forest. It is a great experience. When I high-fived with other teammates during the ride, I felt like I was a member of the Grällsta Ridcenter family! The food in the summer camp is good for my appetite. Thank you for everything.

Belinda & Jolly

Belinda & Jolly

It’s a great pleasure to be in Grällsta Ridcenter this summer. The bareback riding made me grow up so much. Celia is my coach and I enjoyed the dressage lesson with her the most. I also make friend with coach Olivia, with who I speak a lot after riding. I love my horse Jolly. She is very kind and helpful.

Ziliang & Doris

Ziliang &  Doris

今年夏天,我骑着Boxer跨过了我人生中的第一道障碍,感觉棒极了!我非常喜欢和我的教练Celia去户外骑马,在树林里慢步,在田野间奔跑。教练Tove的课我也很喜欢,教学方式幽默有趣。Doris和Boxer

一样,都喜欢跳障碍,跟着小马老师我学到了很多。

This summer, I rode Boxer over my first pole and it was awesome! I love riding outdoors with my coach Celia, jogging in the woods and running through the fields. I also love the lessons with coach Tove, who teaches in a humorous and fun way. Doris, like Boxer, also loves jumping, and I learned a lot from my pony.

Elsa & Young Ralph

Hej, jag heter Elsa och har bott i stuga 8 med Klara, Hedda, Florence och Milla. Jag har haft Ralph den här veckan, som även kommer hem till mig i höst. Jag har ridit för Celia!

Moa & Prinz

Hej! Jag heter Moa och bor i stuga 12 med Nellie. Jag är 17 år och har ridit i 11 år. Jag har Prinz men hade Viva först. Jag kommer komma tillbaka nästa år. Puss!

Klara & Jackie

Hej, jag heter Klara och det här är mitt andra år på Grällsta. Jag har haft Jackie båda åren och är jättenöjd, jag har också ridit för Celia. Jag har bott i stuga 2 och 8 med Elsa, Hedda, Florence och Milla

Sara & Catch High

Tjena! Jag heter Sara och är 18 år. Jag bor i stuga 3 och detta är mitt första år på Grällsta 🙂 Jag började med att rida Pasta men bytte sedan till Calle då jag ville ha en lite snabbare häst. Calle passar mig superbra. Detta blir mitt första och sista år, tack och hej LOL!

Finn & Jack Sparrow

Hej, jag heter Finn! Detta har varit mitt åttonde år på Grällsta och jag har aldrig varit nöjdare med min häst. Finaste Sparrow har varit superduktig, en solklar ny favorit på gården. Bästa i veckan har varit mys i stallet och galopp i skogen. Hoppas det blir en vinst på talangjakten!!

Nellie & Dorian

Hej! Mitt namn är Nellie och jag är 17 år. Jag bor i stuga 12 med Moa. Jag rider Dorian men vi kallar han för Dören. Tidigare hade jag Kasper och X-Man. Jag har ridit för Celia!

Julia och Pasata

Hej! Mitt namn är Julia & jag är 19 år. Jag bor i stuga 3 med Sara & Finn. Jag fick rida fina Pasta, men tidigare red jag Farsa och Calle. Jag rider för Celia!