Ida och Kakan

Hej. Jag heter Ida och jag har ridit Kakan. Kakan har varit jättesnäll och mysig i spiltan. På barbackan blev Kakan taggad och pigg vilket var jättekul. Jag har haft många kompisar på ridlägret både kompisar som jag kom hit med och folk jag träffat i veckan. Linn har varit min ridlärare den här veckan. Jag har bott i stuga 2. Hoppas att jag kommer tillbaka nästa år!

Filippa och Tramp

Hej jag heter filippa L och jag rider på tramp, han är en jättesnäll ponny. Fast man måste vara försiktig med hans man, men förutom det är han fantastisk. Jag bor i stuga två och det roligaste enligt mig var att hoppa fast det här har varit jätte roligt och jag vill verkligen komma tillbaka nästa är!:)<3

Matilda och Rudolf

Tja! Jag heter Matilda och är 12 år. Jag bor i stuga 4 med Sofia, Mine och Nora-Li. Hade bästa Rudolf hela lägret. Det bästa var när vi badade med hästarna. Rudolf plaskade jättemycket. 🙂

Jag ramlade av på torsdagen när vi galopperade med jockeyläder. Jag hoppas jag kommer nästa år också! 🙂 Jag hade Eöin och Linn som ridlärare.

Hilma och Iza

Hej! Jag heter Hilma och har ridit Iza. Jag gillar henne rätt mycket fast att hon är lite bestämd ibland, men då måste jag vara ännu bestämdare det är inte jättelätt alltid men det går. Det roligaste den här veckan var att hoppa barbacka eftersom att Iza verkade tycka att det var kul. Det har också varit kul att lära känna nya kompisar. Jag är väldigt glad att jag hamnade i just den stugan jag hamnade. Den här veckan har varit väldigt kul och jag hoppas att jag kommer hit igen.

Nora-Li, Goliat och Bubo

Hej! Jag heter Nora-Li och jag har haft Goliat och Bubo. Den här veckan har varit rolig! Förutom tidigare morgnar. Jag hade Elin om ridlärare.

Mine och Rocky

Tja! Jag heter Mine och har haft Rocky hela veckan. Det bästa var när vi fick hoppa bana. Rocky var super snäll like busig men fortfarande super trevlig. Elin och Linn har varit super snälla och bra ledare. Jag bodde i stuga 4 med bästa Nora-Li, Sofia och Matilda. Det här var mitt första år på Grällsta! <3

Sofia och Locke

Hej! Jag heter Sofia och det är mitt första läger på Grällsta. Jag bor i stuga 4 med Matilda, Nora-Li och Mine. Det roligaste vi har gjort är hoppa barbacka och hästen jag har är Locke.

Julia och Sid

Hej! Jag heter Julia och jag har gått allmänt med min kompis Hilda. Vi har bott i stuga 3 med trå andra tjejer som heter Isabella och Freja. Jag har haft Sid för det mesta av veckan men jag har också ridit Limbo och Beny men jag bytte till Sid.

Hilda och Aramis

Hej!! Jag heter Hilda och har gått allmänt med min kompis Julia. Vi båda bodde i stuga 3 med våra kompisar Freja och Isabella från hoppträning. Jag hade Spec på provridningen men bytte efter till Aramis och han var så fin i hoppningen och så mysig och snäll i spiltan. Världens bästa vecka!!!

Filippa och Pepper

Hej, jag heter Filippa, 11 år och har haft bästa Pepper hela veckan! Vi har har haft gjort mycket roliga grejer men roligast var nog idag (torsdag) när vi hade jockyläder!

Vi har varit på sandtaget och roligast haft barbacka hoppning. Pepper ville testa mig i början av veckan men jag har börjat lära mig honom nu! Jag har haft Linn oftast men har även haft Elin på barbacka hoppningen och till sandtaget!