Esmeralda och Rocky

Hej! Jag heter Esmeralda och är 13 år. Jag var här på Grällsta v.26 2024. Det har verkligen varit drömlägret! Den här veckan började ju sådär och jag fick ett jack i huvudet, men det gick fort över. På provridningen red jag snälla Aramis & honom hade jag i tre dagar. Sen så bytte vi hästar lite och jag fick Rocky. Först var jag lite ledsen men de gick över fort. Rocky var lite svårare än Aramis och ny är jag super glad att jag bytte. Rocky har varit världens bästa häst, han var lite osäker i hoppningen först men de klarade han fint sen. Han är världens gulligaste matvrak! Som ledare har jag hade Elin som är jätte duktig och snäll! Vi har haft så mysigt här och med världens bästa grupp! Vi ses nästa år, Grällsta och Rocky. Tack för allt! Rocky <3 ( Han är bäst barbacka )

Wera och Sina

Hej, jag heter Wera och är 12 år. Jag var här på Grällsta vecka 26 2024. Jag fick Sina som läger häst hon var bråkig men jätte snäll. Hon var bäst. Elin hade jag som ridlärare. Vår ridgrupp hette Elins bästa Rapparungar. Jag har ganska svårt och somna så jag sov hemma tre gånger. Sina är en jätte bra hopphäst även hon är gammal ( hon är 24 år ) Jag kommer vara pank efter detta lägret. Tack för mig

Lovisa och Polon

Hej! Jag heter Lovisa och jag var på Grällsta V.26. Det har verkligen varit en toppen vecka. Jag hade världens bästa häst Polon, snällare häst går inte att hitta. Han försöker alltid sitt bästa. När jag först fick höra att jag skulle ha Polon blev jag jätteglad jätteglad eftersom jag hade hört så mycket bra om honom. Först på provridningen så tyckte jag att han nästan verkade lite seg, men jag behövde bara lära känna honom bättre. Det har varit en fartfylld och härlig vecka med söta och hungriga hästar. Jag hade Elin som ridlärare. Hon är väldigt snäll och bra ridlärare. Det roligaste den här har varit barbacka hoppningen. Polan var superduperduktig! Tack för den här veckan!

Agnes och Bubo

Jag heter Agnes och och jag var här vecka 26. Elin var min ridlärare. Jag hade Bubo och han är supersnäll.

Amanda och Goliath

Hej, jag heter Amanda och jag var här vecka 26. Jag hade Elin som ledare under veckan hade jag Goliat. Han var jätte snäll. Han älska att bada när vi gjorde de.Och då la han sig i vattnet.  Jag tyckte det var roligast att hoppa barbacka och bada!

Stella och Sid

Hej, Jag heter Stella och jag har varit här på Grällsta gård v.26. Det var min första gång här men jag är super glad över att jag bokade det här lägret. Vi har gjort massa roliga grejer som att bada med hästarna på sandtaget. Hoppat barbacka utan händer och ni har bästa reglerna på det och det är att man måste sjunga och det blir mycket roligare sedan vanlig hoppning, dressyr och såklart mysiga uteritter med härlig sång i slutet men såklart får vi inte missa bästa Sid han har varit så duktig och kämpat på i värmen. Han har läst mig så mycket denna vecka. Och jag hoppas Sid blir en favorit på nästa läger för han blev min favorit. Tack bästa sköna gröna Grällsta och min favorit Sid för den bästa veckan i mitt liv. Tack!!

Celine och Hazena

Hej, jag heter Celine och har då varit på Grällsta v.26 2024. Jag har haft bästa Hazena under denna vecka. Jag är 14 år. Hazena har verkligen skött sig på allt och ställt på allt ifrån dressyren till barbackahoppning. Det jag tycker varit roligast är nog barbacka hoppning. Även dressyren var rolig tycker jag då Hazena verkligen var en dröm. Jag har verkligen haft det så bra denna vecka med en massa nya kompisar. Hazena har verkligen förgyllt min vecka och gjort den till den bästa. Jag hoppas att Hazena gör nästa lägerelevs vecka lina bra som hon gjorde min. Hon är värld allt. Tack för i år Grällsta och Hazena, hoppas vi ses nästa år igen! Tack för allt!

Lovisa och Rudolf

Hej! Jag heter Lovisa och jag är på Grällsta vecka 26. Jag är 11 år och har ridit i ungefär 4 år. Den här veckan har jag ridit Rudolf. Han är en liten b- ponny, är fux färgad. Han är super snäll och världens gulligaste och älskar gräs. Men är även jätte bra på dressyr och hoppning( överhopp ). Han är 17 år. Den här veckan har vi badat med hästarna vilket Rudde älskar, vi har också hoppat barbacka och kört dressyr. Den här veckan har varit så rolig och jag kommer verkligen sakna Rudolf. och jag hoppas att jag kan komma hit nästa år också.