Felicia och Beny

Tjenare, mitt namn är Felicia och om det är massa stavfel i den här texten är det för att jag har dyslexi. Jag gick på träningshopp V.27. Beny, som jag hade, en 17 årig valack, som är en väldigt liten C-ponny. I början av veckan var han lite seg och lite trölig men i slutet av veckan blev det en väldans fart. Jag bor i stuga 8 med mina kompisar!
Beny, du kanske inte är värd så mycket pengar men för mig är du värd miljoner i kärlek. ÄLSKAR DIG BENY!!!

Kelly och X-man

Hej jag heter Kelly och jag gick träningshopp v.27. Jag har haft X-man och han var lite ostadig när vi hoppade men vi löste det bra tillslut. Mitt roligaste minne var barbackahoppningen för att det var kul! Aja hejdå, ses sen!!

Inez och Mary

Hej hej Inez här, jag är 14 år. Jag går träningshopp V.27 och har haft fina Mary. Hon är pigg men tycker att det är lite jobbigt att hoppa när det regnar. Bara man ramar in så hoppar hon jättefint. Som tränare har jag haft bästa Evve! Jag bodde i stuga 2. Tack för i år! Ses förmodligen nästa igen!

Joy och Viva

Hej, jag heter Joy och jag är 13 år. Jag går träningshopp. Jag rider snällaste Viva som är väldigt pigg och ganska stark. Viva är en extremt hoppglad häst men oxå väldigt fin i dressyren. Jag har haft bästa Evve som tränare och hon har varit jätteduktig. Detta var mitt första år på Grällsta och jag är supernöjd. Mitt favoritsnacks i kiosken är typ alla chips. Jag både även i stuga 8 med 6 andra, alla är supersnälla här. Tack för i år, hoppas vi ses nästa år igen!!

Josefine och Tramp

Hej! Jag heter Josefine och är 14 år. Jag går träningshopp V.27. Jag har haft bästa tramp! Han är jättesnäll och jättebra på att hoppa och är så rolig. Min favoritglass i kiosken är daimstruten och jag har haft bästa Evve! Tack för iår ses nästa år!!!!

Ebba och Doris

Tjo! Jag heter Ebba och detta är mitt andra år på Grällsta. Jag har bott i stuga 2 med Inez, Kelly och Lisa. Jag har haft fina Doris under denna vecka! Jag har lärt mig så mycket på Doris. Tror att både jag och Doris tyckte om att hoppa o springa fort på uteritterna. Jag har haft Evve som varit den bästa ledaren. Hon har lärt mig så mycket. Jag skulle vilja tacka Evve, saga, Doris och Evves regnprotestanter för denna vecka! Hoppas vi ses nästa år!

Sagnhild och Holly

Hej, jag heter Sagnhild och går V.27. Jag hade Kasper men han tappade en sko så jag fick Holly och blev nöjd. Hon var lite seg men det har varit kul ändå. Det roligaste var nog markarbetet. Tack o hej.

Julia och Spec

Hej, jag heter Julia och är 14 år gammal, jag har gått träningshopp v.27. Våran grupp heter Evves regnprotestanter. Jag har haft bästa Spec som jag hade förra året. Jag ser så mycket skillnad på oss och han har blivit så sjukt mycket säkrare i hoppningen. Tyvärr har han blivit något seg men när jag får fram honom så blir han pigg. Jag sov i stuga 3 med Sagnhild.

Lisa och Sina

Hejhej! Jag heter Lisa och har gått träningshopp v.27. Jag har haft Sina. Hon är lite seg men rolig att rida. I hoppningen ställer hon alltid upp men behöver mycket skänkel. Mitt favvosnacks i kiosken är Corny salted caramel och sourcream & Onion chipsen. Jag har bott i stuga 2 med Kelly, Inez och Ebba. Tack för denna vecka, hoppas vi ses nästa år!

Viola och Cailin

Hej! Jag heter Viola och har gått träningshopp V.27. Under denna vecka har jag haft Cailin. Hon är pigg, busig, gosig och snäll. Cailin är 10 år gammal. Mitt favvogodis i kiosken är crazy sour skittles. Tack Cailin. Puss! Vi ses nästa år!

Alma och Pasta

Hej! Jag heter Alma och har gått träningshopp V.27. Under denna vecka har jag haft fina Pasta. Hon är 6 år och en rolig häst att rida. I boxen kan hon vara lite grinig men på henne kan man inte bli sur. Att hoppa henne är väldigt roligt när hon taggar till. Mina favoritchips i kiosken är gräddfil lantchips. Jag har bott i stuga 13. Tack för i år, hoppas vi ses nästa år!!