Vera och Kasper

Hej!

Jag har Kasper. Dag 1: Vi gjorde inte så mycket första dagen.

Dag 2: vi fick våra hästar på morgonen. Första passet hade vi dressyr och det andra red vi ut.

Dag 3: hoppade vi barbacka

/Vera

Alma och Sid

Hej!

Jag har Sid – kommer att byta på hoppningen till Bass. Igår så red vi dressyr och en uteritt. Idag har vi ridit barbacka och vi ska hoppa efter lunch. Hoppas det det går bättre på hoppningen än barbackan. Min favoritmat här är vegetariska pasta med köttfärssås!

/Alma

Minna och Arino

Hej!

Jag rider Arino och det har varit jättekul. Första dagen provred vi våra hästar en timma och sen red vi ut, det var kul men alla hästar blev taggade. Andra dagen har vi hoppat barbacka och Arino smet förbi några gånger men jag överlevde.

/Minna

Leah och Cailin

Hej!

Jag har Cailin. Igår började vi med ett dressyr pass och sedan en uteritt. Idag red vi barbacka och hoppa lite och senare ska vi hoppa. Min favoritmat här på Grällsta är köttfärssoppan!

/Leah

Elvira och Doris

Hej!

Jag rider Doris som är ganska pigg och framåt! Igår körde vi ett första pass där jag mest fokuserade på att känna av hur hon rörde sig. Sen red vi ut som alla hästar tyckte var superkul! Idag red vi barbacka och hoppade över ett kavaletti kryss utan händer (om man ville). Vi körde också sockerbit-challange som jag och Vera vann! Sen tvingade vår älskade Sonja oss att träna och då slängde vi i henne i badkaret!!

/Elvira

Ava och Sina

Hej!

Jag har Sina som häst. Igår så red vi ut och red dressyr, vi körde också 5-kamp. Min favoritmat här på Grällsta är köttfärssås.

/Ava