Alma och Tom

Hej hej <3 Jag heter Alma och fyller 13 år. Under dessa tre dagar så har jag haft Tom! Tom har varit perfekt, mer än vad jag någonsin skulle kunnat bett om. Han har lärt mig mycket även fast vi har haft ganska kort tid tillsammans. Nu på lägret har jag haft Nora som ledare. Allt har gått jättebra, tack för de här 3 dagarna Tom, Nora och Grällsta Ridcenter, hoppas vi syns nästa år igen!

Leia och Tramp

Hej hej! Leia hater jag och jag red Tramp denna vecka med, jag var ju här för två veckor sedan och hade Tramp då också! Han har varit en toppenhäst och jag är väldigt glad att jag fick tillbringa några dagar till med han <3 Jag hade Nora som lärare och jag har lärt mig massor trots att veckan varit så kort. Det roligaste vi gjort denna vecka, eller det vi ska göra är att vi ska hoppa hindertyper! Det har varit jätteroligt här! Tack Nora, Tramp och hela Grällsta Gård för dessa dagar!

Jamie och Aramis

Hej, Nobody här! Jag har ridit Aramis här på Grällsta 🙂 Han är bäst här. Vi har ridit ut och Aramis började tävla mot Tom. Det var kul men lite läskigt… Nu fajtas dom andra om vad vi ska göra på talangjakten som är ikväll!

Julia och Donn

Hej jag heter Julia och är 10 år. Donn heter hästen som jag fått, det bästa med Donn är att han är gosig, bra på att hoppa och såklart gullig. Igår hoppade vi barbacka och hade sockerbitschallenge. Donn klarade två sockerbitar. Idag red vi ut och vi ska sen hoppa hindertyper. Vi ska även ha en talangjakt ikväll och vi har börjat på ett nummer typ. Imorgon är tyvärr avslutningen och jag VILL INTE ÅKA HEM. Vår grupp har haft Nora. Nora tycker jag är BÄSTA ridläraren <3

Moa och Winter

Hej jag heter Moa och det är min 3:e gång här, jag älskar Grällsta och alla människor här! Och den hästen jag har heter Winter. Han är bäst! <3

Joline och Polon

Hej! Jag heter Joline och jag är 11 år. Jag hade världens bästa Polon <3 Det bästa med lägret var att hoppa barbacka! Jag tycker att Polon är en väldigt rolig och fin häst! När vi hade sockerbitschallenge klarade vi att hoppa 2 stycken men på 1 så hoppade han på sidan men det var superkul! Vi ska dansa på talangjakten med västen på fötterna och hjälmen bak och fram,. Jag kovar att jag kommer tillbaka nästa år!!

Astrid och Jackie

Hej! Jag heter Astrid och är typ 12 år. Jag fick Jackie på lägret, och är jättenöjd. Det var roligt att hoppa barbacka, även om det inte gick så bra på sockerbitschallenge. Jackie liknar hästen jag hämtar hem på lördag. Så jag älskar Jackie. Lägret var jätteroligt och kommer nog tillbaka. Tack Nora för att du lärt mig hoppa bättre!!!

Sofie och Hazena

Hej! Jag heter Sofie och jag är 10 år. Hazena är den häst jag fått på lägret. Hon är supersnäll, pigg, gullig och älskar att hoppa. Igår så hoppade vi barbacka och över ett hinder släppte jag händerna, hon blev så pigg. Jag har helt enkelt fått världens gulligaste och snällaste häst. Vi har en jätterolig ridlärare.