Salome och Jantar

Hej! Jag heter Salome och jag är 15 år. Den här veckan har jag fått massa nya vänner och jag har fått lära känna Jante. Jante är jättesnäll och jag tycker han är rolig att rida. Jag bor i stuga 8 till höger med Alva, Ebba och Ebbah. Jag älskar våran grupp och kommer sakna alla så mycket. Jag tycker att det är jobbigt när man måste gå till sin hage för det är ganska långt. Jag kommer att sakna kvällsmålsmackorna för dem är väldigt goda. Jag tycker att Nora har varit en jättebra ridlärare men hon har dissat oss flera gånger! Ett minne som jag kommer ta med mig är barbackahoppningen för det var jättekul. Hejdå! :)<3

Elvira och Doris

Hej! Jag heter Elvira och är 15 år. Detta blir mitt första år på Grällsta. Jag har bott i stuga 8 med Ellen och Moa. Denna vecka har jag ridit bästa Doris. Hon har varit superduktig och superpigg! Jag har ridit för Nora och hon har varit en jättebra ridlärare trots att hon dissat oss :)) Hejdå, nu ska vi hoppa!

Ebbah och Jackie

Hejsan, jag heter Ebbah och är 14 år. I år går jag på träningshopp och 2020 var jag här på allmänt läger och hade Sina. I år har jag Jackie och hon är en av de roligaste hästarna jag ridit. Hon älskar att galoppera. Nora har faktiskt varit en bra ridlärare. Bästa lektionen var hindertyper och barbackan med bästa Tuva och Ebba. Har bott i stuga 8 med Alva, Ebba och Salome. Hejdå :)<3

Tyra och Winter

Tjinixen! Heter Tyra och är 15 år. Detta är mitt 4:e år. Jag rider bästa Winter. Han är superduktiga. Nora har varit bra!(??) Den bästa lektionen var när Tuva <3<3 höll i vår barbacka. Hon har även varit bra på att filma. Nu ska vi ramla av på barbackan 🙂 Hejsvejs leverpastej :)<3

Alva och Kasper

Hallå hallå! Jag heter Alva och jag har haft med min egna ponny Kasper. Han har varit världens bästa trots att han inte tycker om att sova borta. Det har varit jättekul att hoppa hindertyper och bana. Jag har sovit i stuga 8 till höger med Ebba, Salome och Ebbah. Jag kommer helt klart tillbaka nästa år! Hejhej.

Ebba och Hazena

Hej! Jag heter Ebba och är 15 år. Jag har ridit Hazena denna vecka och det har varit superkul. I början av veckan var det lite svårt att hitta knapparna men nu går det superbra! Jag har lärt mig mycket under denna vecka. Det roligaste under veckan har varit att få ha Hazena, hoppa och ha fått många nya kompisar. Vår grupp har varit superkul och vi har haft så kul tillsammans. Jag har bott i stuga 8 med Salome, Ebba och Alva.

Judit och Bruna

Hoppsan hejsan! Jag heter Judit och är 14 år. Denna vecka har jag ridit Bruna och det har varit superkul. I början av veckan kändes det inte så bra och jag tyckte att hon var för svår men nu går det toppen! Jag gillar att hon är en storhäst och speciellt hennes galopp. Det bästa med Grällsta tycker jag är hunden Potatis (Ize) även fast han inte luktar så gott. Den roligaste hopplektionen var banhoppningen och barbacka med kioskisarna. Hej svejs skumbanan!!

Ellen och X-man

Hej! Jag heter Ellen och är 14 år. Jag har haft X-man denna vecka och tycker att det är en otroligt rolig ponny som man kan lära sig mycket av. Jag har haft så ku och det jag kommer att minnas lite extra är våra barbackalektioner. Nora har varit en så bra lärare och jag älskar vår grupp. Jag bodde i stuga 8 vänster med Moa och Elvira.