Bertil och Polon

What’s up jag heter Bertil. Det här är mitt andra år jag är 12 år gammal. Jag har Polon min favoritkioskis är Maja, Felicia och Neo. Nora är bäst!

Alf och Cailin

Hej! Jag heter Alf och detta är mitt andra år på Grällsta. Jag har haft Cailin för Nora. Det har varit en jättebra vecka med kompisar och ledare. Jag kommer definitivt tillbaka nästa år.

Mira och Tom

Hej, jag heter Mira och hade Oreo Tom och Jante <3 Jag har haft Nora som ledare, hon är jättebra. Det bästa är nog när vi var i kiosken och körde maffia.

Alma och Donn

Hej jag heter Alma och jag har haft Donn. Jag har bott i stuga 13 med Estelle, Elsa och Elvira. Jag har haft bästa Nora som ledare. Denna vecka har varit jätterolig, ses nästa år!

Estelle och Beny

Hej jag heter Estelle och jag har haft Beny denna vecka och jag har haft världens bästa ledare Nora och Maja. Det roligaste på denna vecka var hoppningen och jag kommer tillbaka nästa sommar :)<3<3

Axelina och Pepper

Hej jag heter Axelina och jag har haft bästa Pepper! Jag är 12 år gammal och har ridit i 6 år. Pepper har varit jättejättesnäll. Tack för en fantastisk vecka Nora, Maja, Felicia och sist men inte minst Pepper.

Leia och Tramp

Hej! Jag heter Leia och jag har nyss fyllt 13 år. Denna vecka har jag haft Tramp, han har varit så sjukt fin även fast vi har haft några sämre dagar <3 Jag bodde i stuga 5 med Norah, Ida och Emelie. Nora var min ridlärare i år och hon har lärt mig väldigt mycket och fått mig att våga hoppa högre höjder på hinder. Det har varit skitkul den här veckan här på Grällsta <3 Tack för en FANTASTISK vecka Tramp, Nora och hela ridgruppen 🙂

Elsa och Fokus

Hej jag heter Elsa och är 12 år. Jag hade Fokus han var jättebra. Bodde i stuga 13 med Alma, Elvira och Estelle. Jag hade Nora och hon var bra. Bästa veckan på sommaren!

Emelie och Holly

Hej, jag heter Emelie och jag är 13 år. Den här veckan har jag haft Holly och hon har varit jättefin. Jag har haft Nora som ledare och Maja har hjälpt henne. Båda två har varit jättebra. Jag bodde i stuga 5 och det var typ ett insektshotell men annars hr veckan varit jättebra 🙂 Tack för en underbar vecka 🙂

Ida och Sina

Hej jag heter Ida och är 13. Jag bodde i stuga 5 med Norah, Leia och Emelie. Jag har ridit Sina denna vecka. Hon har varit jätteduktig. Jag har haft bästa Nora som ledare. Hon har varit jättebra. Jag älskar Maja och Felicia. Tack för denna vecka.

Norah och Winter

Hej jag heter Norah och är 13 år och har haft Winter denna veckan. Han är världens finaste häst och han hoppar allt. Jag har också lärt honom att gnägga. I år har jag haft bästa Nora som ledare som har lärt mig mycket. Jag bodde i stuga 5 med Ida, Emelie och Leia. Min grupp heter Noras Elhybrider. JAG ÄLSKAR MAJA OCH FELICIA. Tack för denna vecka bästa Grällsta.