Axel och Grållen

Hej jag heter Axel och jag är 10 år gammal. Jag började rida under denna vecka. Min häst är Grållen och han är lite envis men snäll.

Lydia och Aramis

Hej jag heter Lydia och jag är 8 år och jag älskar att galoppera och att hoppa och att hoppa i galopp.

Tor och Mama-Mia

Hej! Jag heter Tor och har ridit på Mama-Mia under veckan. Hon är lite olydig och vill följa med de andra hästarna och vägrar att gå själv. Hon är dock snäll och lätt att fixa med, även om hon inte alltid vill lyfta på frambenen när man kratsar dom!

Rio och Mormor

Hej, jag heter Rio och min häst är Mormor och det har varit jättekul att rida denna vecka med Mormor. Jag har galopperat och hoppat barbacka.

Maya och Aramis

Hej, jag heter Maya och jag är 11 år gammal och jag har ridit Aramis <3 Det har varit jättekul och vi har lärt oss väldigt mycket och det har varit fantastiskt att rida Aramis här. Längtar tills jag kommer tillbaka för att rida Aramis <3 Tack till Julia, Neo, Tove och Nora och mina andra tränare som har hjälpt mig och stöttat mig denna vecka <3.

Karin och Yogi

Jag heter Karin och har ridit Yogi denna vecka. En välutbildad och ingen herre som tålmodigt väntat in mina tvetydliga hjälper. Denna vecka har varit fantastisk! Att tillsammans med familjen enas runt ett gemensamt intresse är jättekul! Tack Grällsta Ridcenter! Vi kommer tillbaka! PS: En eloge till Grällstas fantastiska personal. Tack för allt pepp och väl omhändertagande av barnen!

Maret och Escola

Hej jag heter Maret och har varit nybörjare och ändå fått göra och lära så mycket. Lättridning, skritt, uteritt på Escola och Keso. Också ett väldigt fint kamratskap. Hit kommer jag gärna igen.

Anna och Calle

Hej jag heter Anna och har ridit Calle. En riktig gentleman, snäll och tålmodig. Med hanna som pedagogisk ridlärare kan det inte bli bättre!

Luisa och Escola

Hola! Mitt namn är Luisa Fernanda och jag är från Bolivia. 2020 var vi här för första gången, ridläger är ett nytt koncept för mig, jag hade 4 egna hästar så det behövdes inte. Men att få rida med sina barn och att de fick rida sina älskade Mormor och Aramis och att få se deras lycka och glimt i ögonen och det är därför vi är här igen. Julia, Tove, Hanna, Neo! Så mycket kärlek ni har för mina barn, så mycket vi uppskattar det. Ni finns i våra hjärtan och vi kommer tillbaka!

Charlotta och Yogi

Jag heter Charlotta och är här på familjeläger med min dotter Lydia. Jag har ridit den fina Keso, som var lite stor för mig. Yogi hjälpte mig både att komma till ridning i dressyren och att hoppa. Allt under den eminenta ledningen av Hanna. Nu ska jag ta upp ridningen igen efter ett uppehåll på drygt 10 år!

Johan och Keso

Hej! Namnet är Johan. Vi är på familjeläger, jag och två pojkar och min fru. Har ridit lite förut och fick äran att rida hingsten KESO denna vecka. Skitskoj!! Eminenta Hanna tog hand m våran utbildning och jag gick från skritt till något som liknar galopp på 4 dagar. Trevliga människor runt omkring oss. Härliga ungdomar! Får jag bestämma kommer vi tillbaka!