Katya och Hazena

Hej! Jag heter Katya och jag är 16 år. Detta är mitt sjätte år på Grällsta och har har ridit Hazena precis som förra året. Det har varit jättekul och allt gick bra. Jag har haft Hanna som ridlärare och hon har lärt mig jättemycket. Jag bodde i stuga 13 med Elna, Tyra och Amelee, det har varit jättekul! PS: Dessi är bäst (hon övervakar oss).

Linn och Winter

Hallå hallå! Jag heter Linn och är 16 år. Detta är mitt femte år på Grällsta och självklar inte sista! Denna veckan har jag haft finaste Winter och ridit för Hanna vilket har varit superkul och lärorikt. Under veckan har jag även bott i stuga 2 med Elsa, Alicia och Hanna <3.

Elna och Jolly

Hej, jag heter Elna och jag är 16 år. Under denna vecka har jag haft Jolly, dock så önskade jag inte henne. Men jag är väldigt tacksam att jag fick henne ändå. Hon har varit väldigt pigg och framåt och hon hoppar som en gud. Jag har bott i stuga 13 med Katya, Tyra och Amelee. Vi har haft jättekul och jag känner att jag har fått flera nya vänner. Jag har haft Hanna som ridlärare och hon har varit jättetrevlig! Hejdå! PS: Dessi är bäst!

Alicia och Jessy

Hej! Jag heter Alicia och är 17 år. Detta är mitt sjätte år på Grällsta och det är ett av de bästa. Jag har ridit Jessy halva veckan men sen bytte jag till bästa Tom. Jag har lärt mig jättemycket och Hanna är bästa ridläraren! <

Hanna och Sina

Hej! Jag heter Hanna och jag är 14 år. Under denna vecka har jag ridit Sina. Vi passade inte jättebra i början men nu har jag lärt mig rida henne lite mer så nu känns det bättre. Jag har bott i stuga 2 tillsammans med Elsa, Linn och Alicia. Detta var första gången jag var på ridläger här och det var jättekul. Hejdå!

Elsa och Kerri

Hej! Jag heter Elsa och är 16 år. Precis som förra gången jag var här har jag egen häst med. Men denna gång hade jag en egen häst istället för medryttarhäst. Hon heter Kerrygold Rose. Jag åkte hit själv, men jag åker hem med massa nya vänner! Hejdå från mig!

Tyra och Bass

Halloj! Jag heter Tyra och är 15 år. Denna veckan har jag ridit finaste Bass och jag är jättenöjd. Jag har bott i stuga 13 tillsammans med Katya, Elna och Amelee. Jag har haft Hanna som ridlärare och hon var väldigt bra! Denna veckan har gått fort och jag har fått många nya vänner <3.

Lilly och Jantar

Hejhej, mitt namn är Lilly och jag har Jante den här underbara veckan! <3 Jag har bott i stuga 11 med Miranda, Matilda och Judit. Vi har haft jättekul! Förra året jag var här hade jag fina Lenka. Jag har fått många nya kompisar men även träffat många gamla vänner från förra året! <3 Det roligaste den här veckan var när jag badade i poolen och knuffade i Ellen!!! Efter det så duschade vi alla tillsammans och dansade <3 Syns nästa år Grällsta! <3 Älskar er