Agnes och Pepper

Hej jag heter Agnes och jag har varit här 1 gång innan. Jag hade Pepper förra året och fick honom i år igen <3 Jag älskar Pepper jättemycket, delar stuga med Emma, Tilde och Maja. Förra året var jag här v 29 samma som i år.

Emma och Fokus

Hej jag heter Emma och jag är 12 år och jag är andra året här och jag har Fokus och jag bor i stuga 11 och jag är på hoppläger och det sämsta på lägret var att hoppa hindertyper och det bästa var att hoppa och byta galopp och jag har haft jätteroligt här och stugan jag delar med Tilde och Agnes och Maja och jag i stugan. Men det var allt för mig, hejdå!

Kim och Jackie

Hej jag heter Kim men också Ella, Astrid, Elizabeth och Klara om du frågar Ludde. Den här veckan har jag haft Jackie. Hon är pigg och jätterolig att rida. V. 29 2022 är mitt fjärde år på Grällsta och varje år har varit kul men denna vecka har varit bäst. Kioskisarna och ledarna är jättesnälla, mitt bästa minne var när Jackie hoppade en oxer superfint. Jag kommer nästa år med samma positiva insats och lärovilja. Hejdå.

Sarah och Aramis

Tjo! Jag heter Sarah. Jag är 14 år gammal och red Aramis vecka 29. Det bästa under lägret var att testa olika hindertyper, jag trodde att jag skulle dö när jag hoppade sandbanken me. Jag bodde med Matilda och Finn i stuga 6.

Matilda och Jantar

Hejsan jag hater Matilda och är 12 år. Jag har varit här v 29 hopp, jag hade Jante och han var bara bäst. Det bästa har varit att hoppa hindertyper och barbackahoppningen. Jag har bott i stuga 6 och har haft det jätteroligt. Lovar er att jag kommer tillbaka <3

Saya och Hazena

Hej jag heter Saya och är 13 år. Det här va mitt andra år på världens bästa Grällsta! Jag fick Hazena och önskade henne så det var roligt. Bodde i stuga 5 med Viktoria och Ellie. Hade bästa Nora som ledare. Det bästa med lägret var gymkhana och barbackahoppningen! Och jag lovar att jag kommer tillbaka nästa år! Det var allt för mig, hejdå!

Victoria och Lenka

Hej! Jag heter Victoria och är 13 år, detta är mitt andra år på Grällsta. Fick världens finaste Lenka. Det bästa med veckan var sandtaget och barbackahoppningen. Nora är jättebra ledare och är supernöjd med veckan. Ses nästa år! <3

Finn och Polon

Hej! Jag heter Finn och är 13 år 🙂 Detta var mitt sjätte år på Grällsta <3 Jag hade sexigaste Polon <3 Han var fett gosig och nice 10/10. Det bästa med veckan var typ att hoppa bana eller gosa i boxen. Sämsta var när han sprang över mig och bockade av mig i skogen. Annars för det fett skoj 🙂