Molly och Cailin

Hej, jag heter Molly och jag bodde i stuga 13 (spökstugan) med Saga, Ida och Elsa. Jag hade ponnyn Cailin som kämpade på otroligt bra hela veckan. Som ledare hade jag Nora, som har varit till stor hjälp när det inte alltid gått så bra. Det roligaste den här veckan var när vi hoppade bana eller red till Sandtaget och badade. Då fick jag bada med Jolly och bästa bästa Aramis <3 Jag ramlade endast av en gång när vi hoppade, Cailin faceplantade marken så jag flög av 🙂 Den här veckan har varit supersuper rolig och jag kommer lätt att komma tillbaka nästa sommar!! Tack till alla inblandade <3

Elsa och Doris

Hej, jag heter Elsa! Jag har bott i stuga 13 (spökstugan) tillsammans med Molly, Saga och Ida. Den här veckan har jag ridit på fina Doris. Hon är verkligen en ponny som man fastnar för på direkten. Mycket egna åsikter i både ridningen och hanteringen, är pigg och snäll i ridningen skulle aldrig göra någonting dumt. Har lärt mig supermycket och speciellt att rida en pigg och stark häst. Hoppningen tror jag att både jag och Doris har tyckt varit roligast under veckan! Ritten till sandtaget var även supermysig och det mysigaste var när jag fick simma med alla gulliga hästar. Vi har haft bästa bästa Nora som ledare, tack för en underback vecka och grym coachning. Kommer sakna dig, hoppas vi ses nästa år <3 Tack för ännu en grym vecka alla inblandade, men speciellt Nora, Freja och Hanna och såklart alla underbara människor som jag fått träffa under veckan! Och bästa Doris får man såklart inte glömma och Noras Krångliga Kråkor, tack för en grym vecka!

Saga och Jolly

Hej, jag heter Saga och är 13 år, fyller 14 i höst. Jag har bott i stuga 13 (spökstugan) med Molly, Ida och Elsa. Jag har gått hoppläger och har haft världens bästa Jolly, hon har varit superduktig och jättesnäll. Hon är ganska stark men lyssnar ändå bra på tygeln. Som ledare har jag haft bästa Nora, hon är supersnälla och en jättebra ledare. Min vecka här har varit jätterolig och det har varit superkul att hoppa, det roligaste har varit att hoppa bana och bada i sandtaget. Det som har varit mindre roligt var dressyrlektionerna. Det var allt för mig tack och adjö!

Amanda och X-man

Hejsan! Folk kallar mig Amanda eller Henke. Amanda har haft X-manen denna vecka också. Denna vecka har varit väldigt upp och ner men det har varit otroligt roligt. Idag (fredag) så har vi hoppat bana och då var X-manen sååååååå duktig och hoppade hela banan (nästan). Det har varit en otroligt rolig och intressant vecka med mycket skratt tårar och bad. Amanda har haft bästaste älskade Nora som ställt upp med sååå bra coachning och hjälp, hon har varit helt underbar enligt Amanda. Amanda har lärt sig massor med kuligt, bland annat att hon älskar X-manen så mycket och att han redan är nerpackad i resväskan och ska med hem. Som förra veckan har jag behövt bo med Hanna och denna vecka även Nikki, det har väl varit kul antar jag, nä skämta det har varit underbart. Åååå förra veckan lämnade Elsa oss men snart är hon här igen och då kommer det att bli lika jobbigt som förra veckan. Men snart är det Amanda som kommer behöva lämna denna fantastiska gården, X-manen, älskade Nora och alla underbara kompisar. Det kommer nog inte gå så bra om ag får gissa. Juste juste, denna veckan fick hästen följa med och bada och då blir Amanda överlycklig, hästen fick stå och glo på vattnet för mer vågade den inte för den blev lite nervös. Men Amanda var överlycklig för att den ens gjorde det. X-manen har verkligen varit sååå duktig ibland och lite märklig ibland men det är okej. Amanda vill ändå ha med den hem. Amanda kommer sakna Maja och Alma utan röst, Tuva vår ängel som kämpat på hoppbanan varje dag, Julia för alla promenader till och från fantastiska Bäck, Linn, Neova, alla kompisar och Noras Krångliga Kråkor och fantastiska bästa Nora och självklart min älskade X-man. Hur ska jag klara mig ett år utan allt det. Aja hoppas vi ses nästa år. Godmorgon //Henke PS. Tack NORA för att du är bäst!

Sophia och Kasper

Hej hej! Jag heter Sophia och har ridit Kasper denna vecka. Han kunde inte sluta sparka ut sitt vatten så jag har nog burit över 10 vattenhinkar dagligen men han har sin charm så jag gillar honom ändå. Det bästa med veckan har nog varit alla skeva samtal i stugan och alla kvällspromenader. Något som däremot var en stor besvikelse var att pizzakillen blev sjuk så istället för pizza gick vi köttfärssås. Riktigt dåligt! Något som däremot var kul var gymkhanan som vi vann och hoppa i jockeyläder.

Ida och Winter

Hej! Jag heter Ida och jag bodde i stuga 13 (spökstugan) med Molly, Saga och Elsa! Gick hoppläger vilket var superkul! Jag red världens bästa ponny Winter! Kom han kämpade på. Han är helt magisk, världens snällaste och hoppar allt. Han är pigg, framåt och supergosig. Tack för alla superträningar Nora du är bäst! Denna vecka var det bästa nog banhoppningen och badet i sandtaget! Winter tyckte att båda var så kul! Kommer sakna Grällsta så sjukt mycket, Winter, alla underbara ledare, stuga 13 men framförallt min grupp Noras Krångliga Kråkor! Har haft det så bra med dom alla! Hoppas på att komma tillbaka nästa år!

Ellen och Jessy

Hej hej! Jag heter Ellen och den här veckan har jag ridit finaste supermegabraiga Jessy! <3 Det var första året jag red henne men mitt fjärde år på Grällsta. Hon har varit världens finaste och har lärt mig massor, framförallt vart bromsen sitter! Hon är en otroligt svår häst men så rolig och snäll! <3 Jag har bott i stuga 9 med Cissi och Tea. Vi kände varandra sedan innan men det har varit så mysigt. Detta var första året jag inte bodde i storstugan VAD SKER!? Barbacka har bara ärrat mig eftersom i början av veckan visste jag inte vart bromsen satt så jag tog sadel men blev som tur var inte mobbad för det. Banhoppningen gick bäst av allt och det var nästan glädjetårar efter. Kvällen innan stod jag och Henke och planerade en plan och till allas förvåning klarade X-manen banan med endast EN PIRUETT!? Ikväll blir det disco med Johnny och imorgon uppvisning. Men efter det stannar jag en vecka till för en sista vecka som kioskis, sen blir det inget Grällsta på ett helt år!? Åh herre HUR ska man klara sig!? Jag vill tacka Norasnora”PIP”, Julia GÖTTlund, Tuvasnuva, Majabaja, Almis, Noras Krångliga Kråkor, skimmelgang och självklart världens finaste bästaste Jessy för den här veckan! GODMORGON /Sjögren

Nikki och Kenzo

Hej hej kompisar mitt namn är Nikki men folk kallar mig lite olika. Mitt tredje år resulterade i att jag fick fin fina Kenzo den här veckan. Han har varit perfekt som den stjärnan han är, kunde inte tänkt mig en bättre häst. Jag har varit elev till finaste Nora den här veckan och hon har stått ut på hoppbanan i 36°C värme och 14°C kyla, som den kung hon är. Jag har bott i stuga 3 med Henke och Kevin (Amanda H och Hanna). Vi hade för övrigt en fågel i vår stuga som jag och Ellen fick jaga ut. Jag har haft en toppenvecka och snart lämnar vi den fina gården 🙁 Vi har varit i sandtaget och Kenzo har badat men sen tröttnade han men det gick ändå bra. Idag (fredag) har vi hoppat bana och Kenzo ägde banan trots lite korsgalopp, men han var så duktig så. Jag vill tacka mina fina kompanjoner, Alma (som inte har någon röst), Tuva, Maja, Julia, Nova, Hanna (Kevin), Hanna (ledare/kaj), Amanda, Nora och fantastiska Kenzo. Elsa kom och hälsade på idag och ikväll blir det disco med Johnny. Imorgon får jag och Hanna vår älskade ChopChop som Hanna gråtit efter. Tack för mig och jag hoppas att vi ses nästa sommar. GODMORGON //Nikki

Hanna och Lady

Hej kompisar, folk kallar mig Hanna även denna vecka (tyvärr) fick jag inte älskade Wili den här veckan också utan jag fick nöja mig med älskade bästa Lady. Hon har skött sig som den prinsessa hon är och jag hade inte kunnat önska någon mer perfekt. I veckan har vi behövt handskas med fina Nora (aka Johnny), det har varit intressant ibland och underbart ibland. Jag har även överlevt veckan med oslagbara 0 avramlingar till skillnad från förra veckans 11. Jag har även behövt bo med min fantastiska kandidat Amanda, eller Henke som hon heter ibland, det har också varit otroligt intressant och ganska fantastiskt. Jag vill tacka min älskade Nora, Johnny, Tuva, Maja, Zuzan, Alma, Nova, Julia, Hanna, älskade lilla Lady och alla andra enastående själar som har gjort den här veckan så bra den bara kunde bli, kommer sakna allt så mycket. Ikväll taggar vi disco hos bästa Johnny. Det är så sorgligt att det är ett helt år kvar tills jag ska få komma tillbaka till mitt paradis igen. Allt jag längtar till nu är disco hos bästa Johnny och ChopChop (även fast Mallans mat har varit ätbar). //Puss och kram, er Johnny <3

Cissi och Tom

Hejsan! Jag heter Cissi och är 15 år. Det här är mitt andra år på Grällsta och fler kommer det att bli! Denna vecka har jag fått rida på finaste och snällaste Tom <3 Det har varit superkul och lärorikt. Jag har bott i stuga 9 tillsammans med Tea och Ellen. Kråkorna har haft bästa Nora som ledare denna vecka och det har varit asbra. Det bästa den här veckan har varit… hmm… det är svårt att välja men det var kul att rida till sandtaget och att hoppa hindertyper. Nu taggas det disco hela natten!