Alexandra och Calle

Hejj! Jag heter Alexandra och är 15 år. Detta blev min sjunde gång här på Grällsta och i år hade jag finaste Calle. Såå otroligt fin häst som jag gärna önskar igen. Jag bodde i stuga 8 tillsammans med alla de andra i ridgruppen och det var helt underbart. Gemenskapen var där sedan dag 1 och jag kunde inte önskat för en bättre grupp. Som ridlärare hade vi bästa Nora och det var även femte gången jag haft henne. Gruppens namn blev Noras Stekta Scampis. Det här var lätt en av de bästa veckorna jag haft på Grällsta. Troligtvis på grund av den fantastiska gemenskapen som fanns där under hela veckan, men även för allt roligt som hände. Aja nog för mig, vi ses igen nästa år! 

Thea och Lenka

Hejhej!! Jag heter Thea och jag är 14 år, och det här var mitt fjärde år på gården, den här veckan var helt fantastisk! Kommer alltid ha Noras stekta scampis i mitt hjärta <3 Det bästa med den här veckan har varit att få vara med Grällstas finaste lilla ponny Lenka såklart och våran förstklassiga grupp!! Hela gruppen bodde i storstugan vilket var så himla mysigt och kul! Men såklart hade veckan inte vart någonting utan våran finaste och bästa Nora <3 Nora som alltid finns där och stöttar i alla lägen och lär ut på ett så himla bra sett, så tacksam för Snoris<3 vi ses nästa år igen såklart!  puss o kram hejdå

Maja och Dollan

Hej alla härliga som läser detta! Jag heter Maja och gick träningshopp vecka 28, detta var mitt 6:e år på grällsta:) världens bästa ställe! Jag bodde i stuga 8 med mina underbara vänner som jag åkte hit med: Thea, Alexandra, Tyra och Engla. Men väl i stugan och i gruppen fick jag några härliga nya vänner: Astrid, Moa och Lovisa. Vi alla kom sååå bra överens och blev superbra vänner. I år hade jag även med mig min egna häst Dollan som trivdes super på gården precis som jag. Vi hade den bästa ledaren Nora för våran grupp och jag är såå tacksam att hon stod ut med oss alla år och även denna vecka. Det roligaste och mysigaste var nog uteritterna <3 Vi ses nästa år igen!! Puss och kram, skumbanan

Tyra och Farsa

Hejsan allihopa!! Jag heter Tyra och är 16 år och detta var min fjärde gång på Grällsta. Denna vecka har varit den bästa veckan nånsin. Jag bodde i storstugan, vilket var väldigt roligt för alla i våran grupp bodde tillsammans och vi hade en väldigt härlig gemenskap. Vi hade fantastiska Nora som ledare och det har varit mycket skratt å kul och även lätt oss mycket av henne, det går inte att hitta nån bättre än henne. Så är väldigt tacksam för att få haft henne som ledare <3 Första lektionen red jag Viva som jag hade önskat men tyvärr så skadade Viva sig så jag fick byta till Farsa. Farsa är en rolig dam när man väl lyckas få fram henne, så de va väldigt roligt å få testa på henne denna veckan. En av de roligaste lektionerna denna veckan var den sista barbacka lektionen då Nora var med å red på tom, men tyvärr ramlade hon av då ( fast de va väldigt roligt å se på :D) men jag har iallafall haft en fantastisk vecka och ville att den aldrig skulle ta slut <3 Vi ses snart igen!!!! ///puss och kram Tyra 

Astrid och Doris

Hej! Jag heter Astrid och är 13 år gammal. Detta var min tredje gång på gården men andra sommaren. Jag har haft Polon, Jessy och nu hade jag Doris! Doris har skött sig super under veckan och lärt mig massa nya saker. Vi har haft bästa Nora som tränare vilket har varit väldigt roligt och lärorikt! Jag bodde i stuga 8 med Moa, Lovisa, Engla, Maja, Thea, Tyra och Alexandra. Denna vecka har varit super rolig! Vi ses nästa år! 

Lovisa och Jantar

Heej!! jag heter Lovisa och är 15 år gammal. Det här har varit mitt 4 år här på grällsta och det har varit helt underbart som vanligt!! har ridit på fina jante hela veckan och han har varit helt underbar. Har även haft världens bästa Nora som ledare <3 tack för den här veckan och vi ses nästa år igen!!

Moa och Aramis

Hej alla, Moa här. Jag har haft Aramis hela veckan och tycker om honom super duper mycket. Vi har verkligen utvecklats och haft kul ihop varje dag. Bodde i storstugan med hela ”Noras stekta scampis”, världens bästa grupp och vänner!! Nora är bäst ingen protest, vi alla älskar Nora och allt kul vi gjort tillsammans med och utan hästar. Inga ord kan beskriva denna veckan och jag hoppas att alla vi ses nästa år, hejdå!

Engla och Figaro

Hej mitt namn är Engla, det här var mitt 3 år 4 läger på grällsta och jag fick äran att ha underbara Figge i år igen. Jag bodde i stor stugan (stuga 8) med alla mina fantastiska vänner. Vi fick turen att ha hela våran grupp i samma stuga vilket gjorde det lättare att vara sociala och prata om allt viktigt. Jag gick träningshopp i år vilket var kul det tyckte både jag och Figge. Jag hade den bästa,underbaraste och mest generösa ledaren Nora (som även är den enda jag haft). Nora är den bästa ledaren och förtjänar ett nobelpris av nåt slag för att hon ens orkar med oss. Det bästa med veckan har varit att få klaga om livet till Julia påväg till bäck hagen!