Nora och Mary

Nora och Mary

Godmorgon folket! Jag heter Nora och är 14 år. Jag har nu varit på Grällsta v.28, allmänt läger. Under veckan har jag haft Mary och jag gillar henne verkligen. Jag började dock med att sitta på Kasper, sen Kania, sen Sid och nu Mary. Vi har hoppat, kört dressyr osv. Det har varit otroligt lärorikt att rida Mary då hon är väldigt speciell. När vi red till sandtaget så ville hon inte bada men då fick jag ta spec och Goliat. Vi har haft Elsa som ledare och hon älskar att ändra våra namn, jag blev t.ex Morris. Elsa är lätt en av de bästa och roligaste ledaren jag haft men också en av de som lärt mig mest. Hon går alltid och sjunger eller lyssnar på Maj-Gull så jag skulle säga att det är hennes favorit låt. Vi får alltid massa pauser i värmen. Snart är det dags att åka hem och då försvinner underhållningen av Hannas avramlingar (speciellt ordvalen) och de roliga kvällarna i kiosken. Adios!

Malva och Bela

Malva och Bela

Hejsan! Jag heter Malva, är 16 år och har varit på grällstas allmänna läger i en vecka nu. Det är första gången jag är här och åkte hit utan att känna någon. Jag hamnade i en stuga med 3 andra tjejer och hamnade i en grupp med Elsa som ledare, vi kallar oss själva Elsas ikoniska gullpatrull. Jag provred Bela och fick sedan behålla henne resten av veckan. Hon är jättefin och jag gillar verkligen att jag har fått rida henne. Denna vecka har varit jätterolig och är definitivt en vecka jag kommer sakna.

Fanny och Mamma-Mia

Fanny och Mamma-Mia

Hej jag heter Fanny och jag har varit på Grällsta. Jag är en tjej på 14 år och bor i en stad utan för Stockholm som bor Tyresö. Jag bodde i stuga 4 med tre andra roliga och snälla tjejer. I början av lägret provred jag Sid, vi klickade inte bra och fick testa på Kania. Vi matchade bra och gillade henne verkligen, tyvärr så blev hon ofräsch. Extremt tråkigt. Red sista delen av passet på Marcus och det var kul att testa på någon ny. Dagen efter fick jag rida Mama Mia ( Mammis ) och har ridit henne resten av veckan. När man rider henne är hon lite trög i början men när man fick igång henne var det mycket fart på hästen. Hon var en rolig häst att rida och tycker att det är roligt att lära känna henne och hela gruppen. Jag går i en grupp som heter Elsas ikoniska gullpatrull. Vi har väldigt kul och skrattar åt Hannas avramlingar på Wili. Denna vecka har varit väldigt kul med mycket skratt.

Katja och Kasper

Katja och Kasper

Jag heter Katja aka Walle enligt Elsas grupper!
Jag har haft lilla kappeboy den här veckan, mycket skojsigt!! Jag skulle ha haft Kania men hon va inte så rolig så jag bytte till Kasper som var rolig. Jag har haft Elsa som ridlärare och det var mycket kul, hon var väldigt rolig. Kappeboy var inte så badsugen så jag fick plaska runt med Winter och Spec istället, mycket skoj. Hästapollen har lärt mig mycket denna vecka!! Som tur har jag inte flugit av men vi har några ridpass kvar så vi får hoppas på det bästa och se vad som händer. Adios amigos!!

Ina och Reco

Ina och Reco

Hejsan! Jag heter Ina, är 15 år och kommer från Falun. Jag har varit på det allmänna lägret denna vecka. Hästen jag har ridit på lägret heter Reco, en fantastisk ponny med mycket fart som jag absolut vill rida fler gånger. Min ridlärare denna vecka har varit Elsa vilket har varit superkul och lärande. Vår grupp heter Elsas ikoniska gullpatrull. Jag har bott i stuga 4 med tre andra tjejer, vilket har fungerat bra. Det som har gjort denna vecka extra kul var att få bada med Reco, hoppa, allt hundmys, kvällarna med kompisarna och bara få spendera tid med hästarna. Det här var mitt 2:a läger på Grällsta och fler kommer det bli!

Amanda och Kenzo

Amanda och Kenzo

Hej! Jag heter Amanda och är 14 år gammal. Denna vecka har jag ridit finaste Kenzo som alltid ställt upp. Vi hade bästa Elsa som ledare och har lärt mig massa nytt av både Kenzo och Elsa.

Hanna och Wili

Hanna och Wili

Hej Kompisar! Folk kallar mig Hanna och denna veckan har jag ridit bästa Wili (frivilligt). På barbackan var fina Elsa räddare än mig men det är okej. Första gången jag skulle hämta Wilson i hagen ramlade jag av (va lyckat). Jag har behövt bo med Henke, Axel och Vanten. Min älskade Wili har skött sig som en ängel den här veckan, jag har bara ramlat av 7 gånger!! (hittills) 7 gånger = tårta. Jag kommer sakna bästa Elsa så mycket <3 När vi skulle till sandtaget fick min häst inte följa med. Men jag lovar att han tänkte på mig när han stod ensam i stallet <3

Massa kramar, vi ses nästa vecka. // Elsas Kevin, Måns, Jonny och Skitunge

Amanda och X-man

Amanda och X-man

Jag heter Amanda och Amanda har haft X-man denna vecka. Det har varit kuligt ibland och ibland bara väldigt intressant. Vi har haft våran älskade Elsa som har gjort veckan till den bästa. Amanda har lärt sig massor men framförallt att det gör ont att dyka av hästen. Amanda har bott med Hanna och det måste Amanda göra en vecka till, men det ska bli intressant det med. Åååååå juste älskade Elsa lämnar ju oss snart de e ju inte så trevligt, undra hur Amanda ska klara detta. Hästen fick inte åka med och bada tyvärr så den stod och grät istället så Amanda badade med Hanna och Winker (Winter). Sen fick hästen hoppa lite och då blev den så glad att Amanda fick käka grus. Det har gått upp och ner men ändå haft en toppen vecka. Snart ska vi hoppa på hoppbanan och så sablarns ska det gå snabbt som aldrig förr. Sablarns snart är et ju slut, aja Godmorgon 🙂 // Henke