Sagnhild och Sina

Hej! Jag heter Sagnhild och är 12 år. Jag bor i stuga 5 med 3 andra. Jag red Sid halva veckan och Sina halva veckan. Jag ser fram emot att hoppa barbacka igen.

Lottie och Tramp

Hej jag heter Lottie och jag bor i stuga 5 och rider Tramp. Han är helt fantastisk och jättesnälll. Det bor också 3 andra i min stuga, Sagnhild, Lovisa och Rosie.

Rosalie och Pepper

Hej jag heter Rosalie och är 12 år. Jag bor med Lovisa, Sagnhild och Lottie i stuga 5. På ridlägret har jag haft Pepper. Det bästa med lägret har varit ledarna och hästarna. Men det har varit tråkigt att det har regnat så mycket. Ps. Jag kommer tillbaka nästa år! <3

Lovisa och Bubo

Hej jag heter Lovisa, jag är 12 år och jag har haft gosiga Bubo under veckan. Jag bodde i stuga 5 med Rosalie, Sagnhild och Lottie. Det roligaste med denna vecka var nog alla nya kompisar och att få gosa och rida Bubo.

Alva och Iza

Hej! Jag heter Alva. Jag är 12 år och red Iza. Hoppningen var kul. Jag bor i stuga 6. Otur med vädret.

Elise och Rocky

Hej! Jag heter Elise. Jag är 12 år och jag red Rocky. Jag bodde i stuga 6. Det roligaste var att hoppa.

Bibbi och Exly

Hej! Jag heter Bibbi. Jag är 10 år gammal. Jag bor i stuga 6. Jag rider Exly. Vi har haft lite otur med vädret. Det var väldigt roligt att rida i skogen och hoppning.

Malin och Polon

Jag heter Malin och bor i stuga 13. Jag rider Polon och han är bäst! Det regnar hela tiden, det tycker jag är tråkigt. Jag kommer tillbaks nästa år!

Mindra och Arino

Hej jag heter Mindra och jag är 14 år och hade Arino under veckan. Jag bodde stuga 13. Det roligaste med veckan ör alla nya vänner man fått och när vi hade barbackahoppningen.

Molly och Avicii

Hej jag heter Molly och är 12 år. Jag red Avicii och bodde i stuga 6. Det roligaste i veckan var när vi hoppade med och utan sadel.