Aimée och Rakel

Hej jag heter Aimee och är 16 år gammal, jag har ridit min egna ponny Rakel under veckan och det har gått okej. Jag har bott i stuga 4 med Nova, Nova och Alexandra. Jag har haft Nora som ledare och det har varit roligt.

Nova och Cailin

Hejsan jag heter Nova och är 14 år gammal. Jag har ridit bästa Cailin denna vecka. Jag har bott i stuga 4 med Nova, Alexandra och Aimée. Jag har haft Nora som ledare och är supernöjd med veckan.

Alexandra och X-man

Hej jag heter Alexandra och är 15 år. Jag har ridit X-man denna vecka. Jag har bott i stuga 4 med Nova, Nova och Aimée. Jag har haft det jätteroligt denna vecka.

Moa och Kenzo

Hej jag heter Moa och är 14 år gammal. Under denna vecka har jag ridit en häst som heter Kenzo. Jag och mina kompisar Ebba, Elsa och Liv har bott tillsammans i stuga 3, kan säga att det har varit väldigt varmt! Jag kommer både sakna min häst och alla fina människor på gården! Hoppas vi ses nästa år <3

Liv och Calle

Hej jag heter Liv och är 15 år och har ridit Calle i träningshopp v. 26 tillsammans med mina vänner Ebba, Elsa och Moa har bott i stuga 3. Vi har haft Nora som ledare och pga det varma vädret döpte vi gruppen till ”Noras Extraordinära Bondbrännor”. Jag har haft superroligt och hopas att alla känner samma. Vi ses nästa år!

Ebba och Jantar

Hej jag heter Ebba och är 15 år. Jag har bott i stuga 3 tillsammans med mina kompisar Elsa, Liv och Moa. Den har veckan har jag ridit Jante och det har varit jätteroligt. Jag längtar redan jättemycket till nästa år! 🙂

Elsa och Kania

Hej jag heter Elsa och är 15 år. Denna vecka har jag bott i stuga 3 med mina kompisar Ebba, Liv och Moa. Vår grupp hette Noras Extraordinära Bondbrännor och i veckan har jag haft Kania och Tom. Det har varit jätteroligt och jag längtar till nästa år!

Nova och Doris

Hej jag heter Nova och är 15 år. Jag har varit här med mina vänner Elsa, Moa, Ebba, Alexandra och Liv och jag har ridit Doris denna vecka. Våran grupp hette Noras Extraordinära Bondbrännor. Det har varit en jätterolig vecka och jag kommer sakna allt speciellt Doris, ses snart! 🙂