Estella och Jackie

Hej, jag heter Estella och bor i stuga 8 med Alicia, Emelia och Elin. Jag har haft Jackie och hon har varit jättesnäll och gosig. Dock så är hon lite sur i boxen. Jag är 16 år. Jag har haft en underbar vecka med många roliga ridpass. Vi red ut till sandtaget en dag och det gick väl inte toppen. Men annars så har jag bästa hästen <3. Har haft Hanna som ridlärare. Tycker kioskisarna den här veckan har varit jättetrevliga, särskilt Olivia!

Mathilda och Lalunia

Hejsan! Jag heter Mathilda och det här är mitt 5:te år på Grällsta. Denna vecka har jag ridit Benio, Jessy, Figaro och Lalunia. Jag har haft bästa Hanna som ledare. Hon är jättesnäll, peppande och omtänksam. Har haft bästa gruppen också. Först bodde jag i stuga 8 med Isabelle, Alicia, Elin, Estella och Emelia. Den flyttade jag till stuga 20. Har haft det jättekul och lärt mig väldigt mycket. Kommer sakna alla jättemycket <3! Tack för mig!!

Siri och Gordon

Hej, jag heter Siri, jag bor i stuga 9 med Novalie och Leia. Jag har ridit Jolly tills hon (torsdag) fick en tappsko. Hon är jättesnäll och framåt. Jag ramlade av henne en gång så min näsa blev svullen, och då fick jag Gordon när hon fick en tappsko. Han är också jättefin bara att han inte vill gå på spåret och är kär i alla. Jag har haft Hanna som ridlärare och hon är jättebra! Jag har haft en jättebra vecka och kommer sakna det så mycket. Min ridgrupp heter Hannas utgift över budget!

Leia och Tom

Hej! Jag heter Leia och jag har varit på Grällsta vecka 25. I början hade jag Jante men han var för stark för mig så jag böt till Tom, båda är fantastiska hästar. Jag har haft så kul och jag har lärt mig så mycket men framför allt att inte tveka och bara köra i hoppningen. Som ledare har vi haft Hanna och hon är en jättebra och jättesnäll ledare. Min grupps namn var Hannas utgift över budget. Det var en jättebra grupp med roliga och snälla personer. Jag delade stuga med Siri och Novalie. Jag har lärt känna jättemånga nya människor och hästar. Kioskisarna är bäst av allt, de är superroliga och snälla. Jag kommer sakna alla människor och djur så himla mycket!! Detta har varit den bästa veckan i mitt liv och jag kommer aldrig att glömma er <3. Tack för allt <3 //Leia Lilja

Lydia och Kenzo

Hej! Jag heter Lydia. I år har jag haft Kenzo. Jag har varit här i 4 somrar i rad. Min vecka har varit super förutom när jag red ut på ett hackamore och hade 0 kontroll. Jag har bott i stuga 12 – hejdå :).

Elin och Calle

Hej! Jag heter Elin och är 14 år gammal. Detta har varit mitt tredje år på Grällsta och jag red bästa Calle <3. Jag har bott i stuga 8 med Alicia, Estella, Emelia, Isabelle och Mathilda. Denna veckan har varit superrolig och mysig men det har gått fort. Det bästa med veckan var mitt och Calles andra hoppass tillsammans. Jag fick verkligen wow-känsla på det ridpasset och Calle hade världens livsglädje den dagen <3. Jag älskar Calle supermycket och kommer sakna honom massor. Jag red för Hanna denna veckan och hon är en jättebra ledare :). Våran grupp heter Hannas utgift över budget <3. Jag kommer sakna alla snälla människor jag träffat, kioskisarna, ledarna och såklart Calle <3 <3. Jag rekommenderar verkligen att åka till Grällsta för det är världens bästa ställe! Puss puss och hejdå, vi ses nästa sommar igen!

Isabelle och Hazena

Hej, jag heter Isabelle och jag är 16 år gammal och den här veckan har jag ridit Pasta och Hazena. Båda två har varit superduktiga, på sina egna vis <3. I veckan har jag bott i stuga 8, storstuganm med Mathilda, Elin, Emelia och Estella. Det har varit supermysigt, men lite svårt att somna på kvällarna då det springer barn i stugbyn på kvällen. Utöver det har denna grällstavecka varit underbar med massa hoppning, häst och annat kul.

Simone och Doris

Hejhej! Jag heter Simone och jag är 13 år. Jag har ridit Doris denna vecka vilket har varit superkul. Hon är lite sur i spiltan men hon är supersnäll i ridningen. Jag har bott med Isolde i stuga 10. Den här veckan har varit superrolig och jag hoppas jag kommer tillbaka igen nästa år!

Novalie och Reco

Hej! Jag heter Novalie och har haft Reco. Hag har gått hoppläger vecka 25. Jag har bott i stuga 9 med två andra personer. Jag har badat med Reco och han älskade det. Jag är 12 år. Vi hoppade solfjäder, oxer och räcken. Jag har haft Hanna. Våran grupp hette Hannas utgift över budget. Jag kommer sakna alla kioskisar, ledare och alla andra personer (PS. mest Agnes och Olivia). Kommer sakna att rida ut Reco till hagen. Kommer också sakna att rida barbacka på en spetsig Reco. Jag kommer att sakna att prata med Linns pojkvän. Grällsta är bäst!

Alicia och Viva

Hej, jag heter Alicia och har ridit Viva denna vecka. Detta är mitt tredje år här på Grällsta. Vi har denna vecka haft underbara Hanna som ledare, och jag har bott i stuga 8 (storstugan). Viva har varit underbar, och kommer önska henne nästa år. Vi har hoppat, ridit ut och badat med hästarna (det blev inte så lyckat menmen), ridit (och hoppat) barbacka och mycket mer. Och glöm inte de alldeles UNDERBARA kioskisarna som väckt oss klockan 7 varje morgon :D. Tack för mig – Hejdå!

Emelia och Curre

Hej, jag heter Emelia och är 14 år. Jag bor i stuga 8 (storstugan) tillsammans med Elin, Alicia och Estella. I storstugan bodde även Isabelle och Mathilda. Jag har haft min egen ponny Curre, han har varit en stjärna hela veckan. Jag har behövt rida/hoppa på 3-delat när jag brukar hoppa på kimbelwik. I onsdags så red vi till sandtaget och Curre ÄLSKADE det! Han älskar vatten i övrigt och beter sig som en flodhäst/ubåt i vattnet. Det var varit en underbar vecka med massa roliga, snälla och trevliga människor. Jag har haft Hanna som ledare, vår grupp hette Hannas utgift över budget. Jag tycker att alla kioskisar har varit helt fantastiska, speciellt Ebba och Olivia.