Ellen och Sina

Hallu, jag heter Ellen och var med på träningshopp vecka 24, med Hanna som ridlärare. Jag hade Sina som råkade bocka av mig andra lektionen =D. Sina är supersöt, men man behöver driva en del ibland (då hoppar hon super). Lektionerna är väldigt roliga även fast man dör av värme. Jag bodde i stuga 11.

Julia och Listek

Nämen hallå där. Julia är mitt namn. Jag var på Grällstas träningshopp vecka 24. Hade Listek, även kallad Lirre. Han är ett riktigt charmtroll. Han hoppar allt han styrdes på även om jag red som en ahha. Bodde i stuga 8, storstugan såklart, tillsammans med Liv, Saga, Astrid, Emily och Chanel. Det roligaste var att hoppa olika hindertyper och rida svåra vägar. Följ Julia_sfrk på insta för bra content.

Tyra och Enya

Hej, jag heter Tyra. Jag rider min egen häst Enya. Jag bor i stuga 12. Min tränare är Hanna.

Fanny och Cocotroll

Hej, jag heter Fanny. Jag rider Cocotroll, min egen häst. Coco är jättesnäll och hoppar allt. Jag var här vecka 24 och bodde i stuga 12. Jag rider för Hanna.

Björna och Doris

Hej! Jag heter Björna och bodde i stuga 11 med Ellen, Tuva och Aprilia. Jag rider Doris som är helt fantastisk! Jag bytte från Calle, jag är väldigt glad över att jag bytte till Doris. Jag har haft Hanna som ledare och har gått träningshopp vecka 24. Hanna är så jävla bra och rolig. Mina favoritkioskisar är Lisa och Linn.

Nike och Jolly

Hej, jag heter Nike och jag bodde i stuga 13 med tre andra härliga tjejer. Jag rider Jolly som är helt underbar. Hon är världens snällaste men också pigg och hoppar fint. Jag hade Hanna som ledare och hon är skithärlig och extremt rolig! Allt denna vecka har varit helt fantastiskt! Mina nya kompisar inkluderar kioskisarna Linn och Lisa, de är bäst <3

Clara och Jantar

Hej, jag heter Clara och bodde i stuga 13 med tre andra. Jag red Jante som var väldigt snäll att rida och blev väldigt pigg när vi hoppade vilket var kul. Jag tyckte det var väldigt kul med svårare hoppövningar.

Saga och Kenzo

Hej, jag heter Saga och bodde i stuga 8 med 5 andra personer. I år red jag Kenzo. Han var väldigt fin och dessutom var han ny. Det var kul med en lite osäker häst och en som ingen visste så mycket om. Det har varit en rolig vecka!

Emily och Cailin

Hej, jag heter Emily och jag var här vecka 24. Det var första gången för mig här och jag åkte med mina kompisar Astrid, Saga, Liv, Chanel och Julia. Vi 6 bodde i stuga 8. Under veckan har jag ridit den gulliga, gulliga ponnyn Cailin. Hon är lite stark och pigg och älskar att hoppa. I början kändes det lite ovant med en pigg ponny, men jag hittade henne mer och mer under veckan. Roligast var nog att hoppa hindertyper och barbackan. Men även att lära känna så många härliga nya människor. Så denna vecka har varit jättemysig och kommer verkligen sakna Cailin guldponnyn! <3

Liv och Kasper

Hej, jag heter Liv och jag red Kasper. Han var lite klumpig och han hade inte riktigt koll på alla fyra ben men han var jättegullig. Jag hade Hanna som ridlärare och hon var jättesnäll och rolig.

Astrid och Winter

Hej, jag heter Astrid. Jag hade hästen Winter. Första passet med honom blev jag nästan lite skraj för att han var så pigg men efter den lektionen gick det bara bättre och bättre och jag fick mer kontroll och till slut kunde vi hoppa lugnt och sansat. Winter är en räserraket med mycket egen motor, kul när man kommer överrens. Jag bodde i stuga 8 tillsammans med Liv, Saga, Emily, Chanel och Julia. Det bästa med veckan var att få träffa Winter och när vi kunde komma över muren tillsammans eftersom han var väldigt rädd för den, jag tror att det var första gången han hoppade en mur. Jag är väldigt nöjd.