Sofia och Jantar

Hej, mitt namn är Sofia, jag ör 12 år och bor i stuga 3 med Irma, Jolin och Siri. Jag hade både X-man och Jante. Det roligaste under veckan var att hoppa solfjädern/trippelbarren. Hanna måste vara den bästa ridläraren. Jag bytte till Jante från X-man på tisdagen, den godaste maten var pizza. Jag var här vecka 25. Ses snart igen!!

Signe och Cailin

Hejhej! Jag heter Signe, jag är 13 år. Jag bodde med Viola och Jossan i stuga 4. Under veckan har jag haft fina Cailin. Det roligaste under veckan var nog att hoppa banken eller bada med hästarna. Min favoritglass i kiosken är Ben and Jerry. Den bästa maten på veckan var pizza (jättegott). Jag var här vecka 25 och Hanna var bästa ridläraren. Sed nästa år!!!

Filippa och Winter

Hej, jag heter Filippa och jag är 13 år. Jag bor i stuga 14 med Estelle och Tea. Jag rider Winter och går hoppläger. Jag är här vecka 25. Det roligaste denna vecka har varit att rida till sandtaget. Först ville jag inte ha Winter men när vi tog av sadeln gick han på en gång. Jag har varit här en gång tidigare. Min ledare heter Hanna och hon är superduktig och snäll ridlärare.

Jolin och Farsa

Hej, jag heter Jolin. Jag är 11 år. Jag red finaste Farsa. Jag bodde i stuga 3 med Irma, Siri och Sofia. Det roligaste under veckan var när vi badade med hästarna och när Irma bytte från lilla Listek till stora Keso. Jag tycker Hanna var en jättebra ridlärare. Bästa maten under veckan var pizzan. Jag var här vecka 25. Vi hette Hannas hoppande troll 🙂 Jag ramlade inte av en enda gång! Vi ses nästa år!!

Irma och Listek

Hejhej! Jag heter Irma och är 12 år gammal. Hästen jag fick rida denna veckan var först Listek men på onsdagen bytte jag till Keso. Det var skitläskigt att rida Keso. Jag bor i stuga 3 med Sofia, Jolin och Siri. Det roligaste var att bada med hästarna. Jag tyckte Hanna var en riktigt bra ridlärare. Bästa maten denna veckan var pizzan! Hejdå! //Irma

Julia och Figaro

Hejsan, jag heter Julia och är 13 år och bodde i stuga 2. Jag hade först Bela men bytte till Figaro. Bodde med Nova, Ida och Emma. Min favvokioskis är Linn. Det roligaste under veckan var när vi hoppade. Hanna var bästa ridläraren! Hejdå folket! 🙂

Siri och Holly

Hej hej! Jag heter Siri och jag är 11 somrar och bor i stuga 3. Hag delar stuga med Irma/rödtotten, Jolin/Jolle Bolle och Sofia/Soffan. Min häst heter Holly och hon bor i boxen längst till höger framifrån alla boxar. Holly är snäll, framåt, lydig och mysig. Jag går på hoppläger för Hanna. Hanna är en väldigt bra lärare som lär ut och gör så att man utvecklas. Den bästa maträtten hittills var pizzan som vi fick på onsdagen. Det bästa minnet var när jag ramlade av Holly igår för första gången. Alltså så ramlade jag av för första gången igår. Tack för mig leverpastej!

Estelle och Beny

Hej, jag heter Estelle och har bott med Filippa och Tea. Jag har haft Beny denna veckan och har haft Hanna som ridlärare och är 10 år. Det roligaste med veckan har varit hoppning och barbacka. Jag har varit här vecka 25. Ledarna och kioskisarna har varit jättesnälla. Det var allt för denna gång, tack och adjö <3

Nova och Bubo

Hej, jag heter Nova och jag är 11 år. Jag hade Gordon, Bubo och Sina. Jag tyckte att bada med hästarna var roligast. Pizzan var godast. Och jag bodde i stuga 2 med Julia men om jag kommer tillbaka nästa år ska jag ha med min egna häst. Min ridlärare var Hanna och favvokioskis är Ebba.

Josefine och Fokus

Hejsan, jag heter Josefine och jag är 13 år. Jag bodde i stuga 4 med Viola och Signe. I veckan hade jag bästa Fokus. Det bästa var nog att hoppa och att bada. Jag var här vecka 25! Min favoritglas är Daimstruten. Hejdå, ses nästa år!