Philippa och Avicii

Tjena jag heter Philippa. Jag har ridit Avicii och han kan vara nice och snäll men ändå lite busig. Detta är min första gång här och det har varit så kul. Jag har träffat många nya härliga personer och har haft en bra tid här. Såklart fick jag dom bästa ledarna Leia och Sara som är så underbara. Jag var här 2021 och har haft en toppen tid här, bey brosh. P.S det roligaste var hoppningen ofc.

Cleo och Avicii

Hej! Jag är Cleo. Jag är 13 år gammal och går allmänt med AVICII <3 I stuga 4 bor jag, Tindra, Nicole och Molly men vi hänger mycket i stuga 2. Det har varit jättekul, speciellt hoppningen. Tack för mig, vi ses snart igen! <3 -2021 v.32

Molly och Loka

Hej jag heter Molly och är 12 år. Jag fick Loka första dagen och har ridit samma hela veckan. Jag har aldrig varit här innan men hoppas att jag kommer hit igen. Jag har haft Sara och Leia som ledare och det har varit superkul! Det roligaste har såklart varit att hoppa och det tråkigaste har varit dressyr hehe. Sov i stuga nummer 4 med Cleo, Nicole och Tindra. Tack för mig, hejdå!

Elise och Iza

Hej! Jag heter Elise och går på allmänt läger och jag rider Iza. Jag bor i stuga två med Philippa och Moa. Det jag tycker är roligast i ridningen är barbackan samt uteritterna.

Moa och Goliat

Hej jag heter Moa och är 14 år (07). Jag rider Goliat (Stig). Jag har haft det jätteroligt med alla. Jag bor i Stuga 2 med Philippa och Elise. Jag har varit här 2 gånger innan. Jag har Sara och Leia och dem är bäst. Vi har ridit barbacka och hoppat mycket. Hejdå!

Tindra och Donn

Hej! Jag heter Tindra och jag har just nu ridit Donn hela veckan. Han är pigg ibland men han kan också vara seg. Han är världens skönaste att rida barbacka på, behövde tillägga. Detta år är min första gång på Grällsta ridläger och det har varit superkul att tillbringa denna vecka här. Jag har varit här vecka 32 2021, Augusti.

Nicole och Donn

Hej! Jag heter Nicole och bor i stuga 4 med Tindra, Cleo, Molly, men vi brukar hänga i stuga 2 med Philippa, Elise och Moa. Jag har testat många hästar med det slutade med ”Donn” <3 som jag delar med Tindra. Vi har hoppat mycket även fast jag går på allmänt. Vi har också kört barbacka. De har varit väldigt kul och jag kommer sakna de här lägret <3