Emy och Calle

Hej, jag heter Emy och är 15 år. Det här var mitt tredje år här på Grällsta. Jag har haft Calle denna vecka, och han har varit supergullig och rolig. Vi hade Hanna som ridlärare och jag har lärt mig väldigt mycket. Kommer sakna alla hästar och kompisar!

Ebba och Edd

Hej, jag heter Ebba och är 14 år. Detta är mitt andra år här på Grällsta. Jag har haft Edd denna vecka och det har varit superkul. Vi hade Hanna som ridlärare. Kommer sakna allt supermycket!

Maja och Jessy

Hej, jag heter Maja och är 16 år. Detta var 5:te gången jag var här. Detta år hade jag Jessy. Hon var den roligaste hästen jag har haft här på Grällsta. Det har varit väldigt roligt denna vecka och vi har haft Hanna som ridlärare. Rolig vecka med bra kompisar!

Amanda och Wili

Hej, jag heter Amanda och jag är 14 år. Detta är mitt först år och jag har haft Wili. Han har varit jättemysig, kommer sakna Grällsta jättemycket!<3

Smilla och Jolly

Hej, jag heter Smilla och är 14 år. Det här är mitt tredje år här på Grällsta och jag har Jolly. Hon är supersnäll och rätt så pigg. Har haft bästa Hanna som ledare och kommer sakna allt detta så mycket<3

Karolina och Holly

Hej, jag heter Karro och jag är 15 år. Detta var mitt tredje år här på Grällsta. I år hade jag Holly och hon är världens snällaste och jättegosig. Hanna var en otroligt bra lärare och har lärt mig jättemycket. Jag kommer sakna alla jättemycket!

Alva och Fokus

Hej, jag heter Alva och jag är 13 år. Detta är mitt andra år här på Grällsta. Först hade jag Sina men sen fick jag byta till Fokus. Jag har haft jätteroligt och kommer sakna Fokus jättemycket.

Märta och Cailin

Hej, jag heter Märta. Jag är 13 år och det här är mitt 4:de år här på Grällsta. Jag har haft Cailin den här veckan och hon har varit superduktig. Vi har haft Hanna denna vecka. Jag har bott i stuga 10. Kommer sakna alla här!

Ellen och Kasper

Hej, jag heter Ellen och är 13 år. Detta är mitt första läger på Grällsta. Jag har haft Kasper som är en väldigt snäll och lärorik ponny. Jag bor i stuga 10. Vi har haft Hanna som tränare och jag kommer sakna alla supermycket!