Nellie och Oda

Hej jag heter Nellie och jag har varit på mitt första ridläger! Det har varit så underbart och vill aldrig lämna 🙁 Jag har träffat så fina människor och världens sötaste häst! ODA <3 Jag åkte hit med min bästa kompis Moa och vi bodde i stuga 5. Jag fick även ett par underbara ledare som heter Elsa och Sonja <3 Vår ridgrupp heter Elsas och Sonjas hästiga Jordkorn. Det bästa med Oda är att hon är sjukt snäll och söt, men samtidigt envis! Jag hoppas att vi ses nästa sommar, hejdå! <3

Jannii och Markus

Hej jag heter Jannii! Jag rider Markus som jag gillar! Jag bor i stuga 5 med Nellie och Moa. Jag har Sonja och Elsa som ledare som jag tycker om! Jag har haft en rolig vecka och kommer komma tillbaka! Vi ses!

Diana och Polon

Hej jag heter Diana och jag rider Polon. Jag bor i stuga 12 tillsammans med Tea, Lova och Elin. Jag har världens bästa ledare, de är Elsa och Sonja. Jag gillar Polon väldigt mycket och han är jättesöt. Polon lyssnar bra på skänkeln och mina galoppfattningar. Jag har haft det jättekul och jag vill komma tillbaka nästa sommar. Hejdå!

Mathilde och Bass

Hej jag heter Mathilde och den här veckan har jag ridit Bass. Jag bor i stuga 3 med Estelle. Jag har Elsa och Sonja som ledare, de är jättebra och jättesnälla och har jättebra lektioner.

Tea och Avicii

Hej jag heter Tea och är 13 år gammal. Den här veckan red jag en häst som heter Avicii. Han lyssnar hyfsat bra på skänkeln men är väldigt snäll i spiltan. Jag bor i stuga 12 med Elin, Lova och Diana. Diana och jag är kompisar sedan innan och det är tredje året jag är här på ridläger. Vår ridgrupp heter Elsas och Sonjas hästiga jordkorn, och ibland så delar vi upp oss i två ridgrupper för att det inte ska bli trångt. Det roligaste under den här veckan har varit att hoppa barbacka med utsträckta händer. Jag kommer såklart att komma tillbaka nästa år igen. Hejdå!

Estelle och Pepper

Hej jag heter Estelle och denna vecka har jag ridit på Pepper. Jag har haft Sonja och Elsa som ledare och det har varit väldigt roligt. Det var allt för mig!

Tyra och Goliat

Hej jag heter Tyra och bor i stuga 2 med Arwen. Jag har bästa hästen Goliat såklart. Jag har även de bästa ledarna Elsa och Sonja. Här har dom de bästa hundarna, Ize, Betty och Ronja. När vi hoppade för första gången så bockade Goliat lite för han behövde gå själv, men han är jättecharmig och älskar godis.

Moa och Mamma-Mia

Hej! Mitt namn är Moa. Jag har varit på mitt första ridläger någonsin! Jag har fått ridit världens bästa, snällaste och underbaraste ponnyn Mamma-Mia! Jag har varit här med min bästa kompis Nellie som har bott med mig i min/vår stuga, alltså stuga 5! Det sägs att det ska spöka i den. Jag har ridit med Sonja och Elsa som ridlärare och de har varit bäst!

Mvh Moa!

Arwen och Tramp

Hej! Jag heter Arwen och är i grupp 1. Jag har en häst som heter Tramp. Han är en mörk brun häst. Jag bor i stuga 2 med Tyra. Vi kommer i från Trångsund. Jag har Elsa och Sonja som ledare. Jag gillar Tramp väldigt mycket men jag har ramlat av 4 gånger när vi red barbacka. Tramp är kittlig i manen.