Viktoria och Kania

Hej, mitt namn är Viktoria och har varit här på Grällsta denna vecka. Jag har ridit Kania och det har varit sjukt kul. Som ridlärare har jag haft Sonja. Hon är jätteduktig och väldigt rolig. Jag har bott i stuga 2, det har varit mysigt. Jag rekommenderar att komma hit för det är det bästa stället, med de snällaste hästarna, ledarna och eleverna. Tack och hej!

Tilde och Holly

Hej! Jag heter Tilde och har Sonja som ridlärare. Under veckan har jag haft Holly. Har varit på allmänt läger och haft det bra denna vecka. Har bott i stuga 13. Har bott med Moa, Estella och Angelica. Sen har jag ridit med Estella, Moa, Nova, Linnea, Angelica, Viktoria och Elina. Passen har varit utvecklande och roliga. Holly har lärt mig mycket. Kommer definitivt tillbaka. Vem skulle inte vilja komma tillbaka. Ett roligt läger man lär sig mycket av oavsett hur dåligt passen går. Hoppas du kan komma hit. För det kommer jag göra.

Nova och Sina

Hej! Mitt namn är Nova. Detta är första gången jag är här på ridläger. Jag hade älskade Sina som är världens bästa häst! Jag hade även Sonja som ridlärare, Sonja har varit en skitbra tränare som hjälpt mig och Sina att utvecklas. Hon har heller inte bara varit en ridlärare utan en vän man kan prata med allt med. Något jag älskar med Sonja är att hon alltid är glad, skrattar och har jättemycket energi. Kommer sakna henne jättemycket! I min ridgrupp har vi varit Moa, Linnea, Tilde, Estella, Angelica, Viktoria, Elina och jag såklart 🙂 Jag bodde i stuga 14 med Linnea. Det har varit roligt, vi var dom ända som är 2 i stugan och hade den största stugan med balkong och allt. Lägret har varit roligare än förväntan och då har det varit skit roligt, innan jag kom hit så var jag  jättenervös men allt släppte när jag kom hit. Jag har fått jättemånga vänner, vi har bland annat haft hopptävling på kvällarna och longboard där alla fick sitta och lära känna varandra. Det bästa med lägret har varit att återförenas med Sina. Men det var allt för mig! Hoppas att vi ses här igen nästa år! Hej då! Ha det bra! // Nova

Moa och Iza

Hejsan svejsan! Mitt namn är Moa. Detta är andra året jag är på Grällstas ridläger och precis som förra året hade jag världens bästa Iza som häst och finaste bästa Sonja som ledare. Jag har bott i stuga 13 med Tilde, Estella och Angelica. Vår ridgrupp har varit jag, Tilde, Angelica, Nova, Linnea, Viktoria och Elina. Lägret har varit så jävla roligt. Passen har varit roliga men svåra och utmanande. Kommer såklart igen nästa år! Är på världens bästa ridläger och tillbaka till min älskade Iza. Har lärt känna fantastiska människor som jag har och kommer ha kvar resten av livet. Älskar dom. Älskar Grällsta. Älskar Iza och allt annat som har med Grällsta att göra. Puss och kram skumbanan från mig världens bästa mig.

Linnea och Hazena

Hej! Jag heter Linnea. Det här är tredje gången jag är här på Grällsta men första gången som jag hade Hazena. I början var jag lite besviken för att Lenka som jag har ridit kändes roligare men desto mer jag rider Hazena desto mer älskar jag henne. Hazena är verkligen rolig att rida, jag har sån fin kontakt med henne. Det känns nästan som om vi hör ihop. Inte nog med att jag har världens bästa häst så har jag världens bästa ridlärare. Så fort man är nära henne skiner ens kropp upp, hon är alltid så positiv och snäll Sonja heter hon. Jag har en jättebra grupp som jag verkligen trivs med dom är verkligen bäst. Jag rekommenderar verkligen att ni kommer och rider här på Grällsta.

Estella och Markus

Hej jag heter Estella och har haft Sonja som ledare och Markus som häst. Han har varit jättesnäll. Jag har bott i stuga 13 med Tilde, Moa och Angelica. Jag har haft jättekul. Jag kunde inte varit gladare över den här veckan. Sonja har varit bästa ridläraren.

Elina och Rocky

Hej jag heter Elina, jag hade en häst som hette Rocky och han var helt fantastisk hela veckan. Jag, min kusin och min syster och hennes kompis delade stuga. Vi bodde i stuga nummer 2, det var lite jobbigt att dela stuga med min syster och hennes kompis men ändå lite kul. Den här veckan hade jag Sonja som ledare och hon är jättebra ledare. Sonja lärde mig mycket på ett snällt sätt och inte strängt och jag skulle lätt kunna ha Sonja som ledare igen. Jag skaffade många nya kompisar och det kändes som att vi hade känt varandra i flera år fast egentligen hade vi bara känt varandra i några dagar. Längtar tills jag kommer till Grällsta igen!

Angelica och Yoggi

Jag heter Angelica och ridit Yoggi i Sonjas ridgrupp. Jag har bott i stuga 13 med Moa, Estella och Tilde. Denna vecka kunde inte ha varit bättre. Jag har utvecklats i ridningen och skaffat några vänner. I början av veckan hade jag lite problem med att få fram Yoggi men lärde mig snabbt att få fram honom. Detta läger får 10/10 stjärnor av mig.