Emilia och Neppe

Hej mitt namn är Emilia. Jag har ridit Neppe! Jag tyckte om när vi hoppade. Jag tyckte om Elsa som ridlärare. Jag har delat stuga med Estelle, Elina och Viktoria. Hejdå vi ses på ett höstläger.

Livia och Loka

Hej jag heter Livia och jag har ridit Loka (ps hon är bäst). Det har gått jättebra! Jag har ridit för Elsa, hon var snäll, rolig och bäst!

Axelina och Avicii

Hej jag heter Axelina och jag har ridit Avicii. Jag har haft Elsa som ridlärare och hon är jättebra! Jag är mest nöjd med galoppen och barbackan.

Emelie och Avicii

Hej! Jag heter Emelie och jag har ridit en häst som heter Avicii. Vi har haft Elsa som ridlärare och hon är jättebra. Jag ramlade av första lektionen då Avicii bockade lite och så ramlade jag av på barbackan när han gjorde det också. Tack för mig!

Novalie och Allan

Hej jag heter Novalie. Den här veckan har jag haft Elsa på allmänt. Vi har gjort allt möjligt. Men det jag tyckte var roligast var när vi red barbacka och min häst (som jag hade med hemifrån) småstegrade. Jag red min egna häst denna vecka.

Estelle och Loka

Hej jag heter Estelle och denna vecka har jag haft Elsa som ledare. Jag har haft Loka som häst. Denna vecka har varit väldigt bra. Vi har hoppat och det var väldigt roligt. Jag har inte ramlat av någon gång! Det var allt för mig. Hejdå!