Teolinda och Tramp

Hej, jag heter Teolinda och red Tramp denna vecka. Han var jättepigg och jätteduktig. Vi hade Elisa som tränare och hon var jättebra och jag lärde mig massor av henne. Dt roligaste var att hoppa trippelbarren och att rida ut.

Vera och Listek

Hej! Jag heter Vera och har haft Listek som häst. Har lärt mig mycket och är glad över att haft Elisa som ridlärare. 

Avalea och Mama Mia

Hej, jag heter Avalea och min häst hette Mama Mia. Jag har haft Elisa som ridlärare och det roligaste jag har gjort var att hoppa.

 

Alma och Donn

Hej! Jag heter Alma och hade Donn. Hade Elisa som ridlärare. Det roligaste denna veckan var att hoppa barbacka.

Elsa och Exly

Hej! Jag heter Elsa och jag har ridit Exly och har Elisa som ridlärare och hon var bra. Jag ramla av Exly 4 gånger fast hon är bästa hästen ändå. Det här har varit bästa veckan!

Mira och Fokus

Hej, jag heter Mira och har ridit b-ponnyn Focus v.30. Jag har haft Elisa som ledare. Vi är 8 stycken i gruppen och Elisa såklart! Jag badade med Focus och simmade med. Han hoppade väldigt bra och jag kommer sakna honom!

Amanda och Farsa

HEJ!

Jag heter Amanda och har ridit på Farsa v.30 och hade Elisa som ledare. Detta är 4e gången på Grällsta. Farsa har varit lite seg i skritten men pigg i galoppen. Hon var piggare på uteritten än på ridbanan. När vi skulle hoppa så var hon taggad men hon är bra i hoppningen. 

Lovis och Figaro

Hej, jag heter Lovis och har ridit Figaro den här veckan. Han är väldigt duktig på att hoppa och jag har lärt mig så mycket av våran ridlärare Elisa som jag kan ta med mig till liknande hästar. Figaro är jättemysig i spiltan och hade aldrig öronen bakåt.

 

Klara och Elana

Hej, jag heter Klara och har ridit Elana under veckan. Jag har haft Elisa som ledare under veckan, vilket har varit superbra och hon har lärt mig väldigt mycket. Elana har varit super fin den här veckan. Det roligaste den här veckan går inte att välja, allt har varit väldigt roligt.