Estelle och Spec

Jag heter Estelle och har varit på konfaläger i två veckor. Första veckan hade jag donn som var mysig och rolig på barbackan. Andra veckan hade jag Spec som var rolig att rida och mysig i spiltan. Hanna var vår ledare och var snäll och rolig på alla lektioner och uteritter. Tyckte att det var mysigt här och hoppas att jag kommer tillbaka!

Elsa och Beny

Jag heter Elsa och har varit på konfalägret under två veckor. Jag hade listek och beny. De var jätteroliga att rida och jag tycker verkligen om dem. Det var väldigt roliga lektioner och hanna var en jättebra ledare. Att rida och bada i sandtaget var otroligt roligt att göra! Uteritterna och barbackalektionerna var roliga och det var väldigt kul att sjunga grällstalåten när vi kom tillbaka från uteritterna. Jag vill absolut komma tillbaka hit nästa sommar och längtar redan.

Rebecka och Doris

Jag heter Rebecka och har varit här två veckor på konfaläger. Det har varit jättekul att varva ridning med konfaundervisning. Första veckan hade jag Yoggi och andra veckan hade jag Doris. Båda två var jättemysiga men doris var piggare och en större utmaning för mig. Jag hade hanna som ledare och hon var jättesnäll och lärde mig mycket. Jag hoppas jag kommer tillbaka hit fler gånger!

Alicia och Kasper

Jag heter Alicia och har varit på konfaläger under två veckor. Jag hade Spec och Kasper. Det har varit jättekul att rida på dem och att lära sig mer. Det har varit lärorikt att kombinera ridningen med konfan. Lektionerna med mysiga uteritter och bra hopplektioner har varit underbart. Vår ledare hanna har varit superbra och även fast vi inte alltid levt upp till hennes förväntningar så har hon alltid stöttat oss. Jag har fått så många nya vänner här och man känner sig väldigt välkommen hit. Jag hoppas att jag kan komma tillbaka nästa sommar!

Sofia och Pepper

Jag heter Sofia. Under konfalägret hade jag både pepper och beny. De här två veckorna har varit lärorika och superroliga. Vi har gjort massa kul som till exempel barbackalektionerna, uteritterna, hopplektionerna och gymkhana. Jag tycker att hanna varit en superbra lärare och jag hoppas om jag kommer tillbaka att jag får ha hanna som lärare igen<3.

Isabella och Sprite

Jag heter Isabella och jag hade med mig min egna höst Sprite. Det var väldigt roligt att rida med nya personer och för hanna. Jag var på konfaläger i två veckor och det var jättekul att lära känna nya personer. Ridlektionerna var roliga. Hanna har varit jättesnäll och varit snäll när vi haft läger. Jag kommer förhoppningsvis hit igen!