Agnes och Pepper

Hej jag heter Agnes och jag är 13 år. Jag hade Pepper med Jolin. Jag älskar Pepper och fick de bästa ridlärarna Elsa och Jossan. Jag gillar dom mycket mycket! Om jag får för mamma så vill jag komma hit igen.

Alma och Neppe

Hi my name is Alma and I am 9 years old. Neppe is my horse. Elsa and Jossan are my teachers. They are the best teachers ever.

Anna och Fokus

Hej jag heter Anna och jag är 10 år gammal. Jag kom hit dag 17, vecka 29, månad juli, år 2021. Hästen som jag hade var Fokus och han var jättesnäll och jag älskar honom, han är min älsklingshäst. Jag hoppas jag kommer hit nästa år också för det var så himla roligt att vara här!

Sofia och Exly

Hej jag heter Sofia och jag är 11 år. Jag är här vecka 29 och har Exly som häst. Jossan och Elsa är mina ledare. Jag kan inte ha bättre ledare. Jag delade rum med Irma och Siri. Jag delade häst med Emma. Jag var här förra året också och det var jätteroligt.

Siri och Neppe

Hej jag heter Siri och jag är 10 år och kom till Grällsta den 17 juli. Mina ledare heter Elsa och Jossan (världens bästa ledare). Min häst heter Neppe och jag delar honom med en tjej som heter Alma. Jag bor i stuga nummer 2 med två tjejer som heter Irma och Sofia. Jag var här 2020 och då hade jag underbara Hugo. Men jag är jättenöjd med Neppe och jag älskar honom. Tack för mig, the bad bitch is here!

Emma och Exly

Hej jag heter Emma och jag är 10 år och jag kom till Grällsta ridcenter och var jätteglad när jag kom hit. Och jag sov en natt här och vi skulle få låna en häst att rida på hela veckan och den … heter Exly. Han var liten men han var jätteduktig. Och jag var så nöjd med honom, han var så duktig, han var fantastisk. Han var så söt, han har brun päls och svarta ögon och brun man. Det var provridning första dagen. Jag blev så nöjd första dagen med Exly. Nästa dag vaknade jag och red in Exly från hagen. Jag har varit nöjd med hela veckan med honom, så det var det.

Jolin och Pepper

Hej! Jag heter Jolin. Jag är 10 år gammal. Jag kom till Grällsta den 17 juli 2021. De jag delade rum med var Anna, Nora och Alma. Jag delade häst med Agnes. Det roligaste den här veckan var att rida barbacka. På uppvisningen ska vi hoppa barbacka. Hästen jag fick var Pepper. Han är busig. Jag har också slösat för mycket pengar i kiosken. Jag kommer nästa år!

Maja och Fokus

Hej jag heter Maja och är 10 år. Den här veckan har varit den bästa i hela mitt liv! Hästen jag fick var … trumvirvel … Fokus! Jag älskade honom redan efter provridningen även om jag inte hade lärt mig honom riktigt än. Vi hade världens bästa ledare Elsa och Jossan! Vårt gruppnamn är Elsa och Jossans Bad Bitches. Idag, alltså den dagen jag skrev detta är det talangjakt, och jag hoppas att går grupp vinner. Jag hoppas att jag kommer tillbaka så fort man får. Hejdå!

Irma och Avicii

Hej! Jag heter Irma och jag är 11 år gammal. Jag kom till Grällsta den 17 juli. Ledarna jag hade var Elsa och Jossan (Josefine), dom är VÄRLDENS BÄSTA LEDARE. Hästen jag fick var Avicii han är supersnäll. Jag bodde med Siri och Sofia i stuga två. Vi hade det ganska städat. Jag hade aldrig varit här innan men nu har jag. Det är superroligt här. Vi får se om jag kommer nästa år. Förresten, jag har slösat FÖR mycket pengar på kiosken. TACK OCH HEJ LEVERPASTEJ