Klara och Yoggi

Hej, jag heter Klara och är 13 år gammal. Jag har ridit Yoggi. Jag red först Holly men hon var för snäll, så jag bytte till Yoggi. Yoggi är 160-165 cm stor och brun med vita fläckar. Vi red till sandtaget och det var verkligen högpoängaren även om Yoggi inte gillar att bada. jag bodde i stuga 5 med Vanessa och Stella. Yoggi bockar mycket. Han är jättesöt och envis men han är min lilla software uppdatering.

Lea och Goliat

Hej. Jag heter Lea och jag är 13 år. Jag har aldrig varit här förut. Jag har ridit en C-ponny vid namn Goliat. Han är super söt och om jag kommer hit igen någon gång så skulle jag gärna rida honom igen. Jag har haft det superkul och jag skulle gärna vilja åka hit igen. Vi har gjort en massa saker den här veckan. Vi har hoppat, ridit barbacka, badat med hästarna osv! Det roligaste var nog när vi hoppade över sockerbitarna.

Jenny och Listek

Hej! Jag heter Jenny och jag är 12 år. Det är mitt första läger på grällsta så det har varit kul att lära känna allt här. Jag har ridit på Listek den här veckan. Han är super söt och snäll i boxen men när man rider kan han vara lite bångstyrig… Men mitt bästa minne var nog när vi bada med hästarna och ner vi hade poolparty en supervarm dag.

Malin och Pepper

Hej! Jag heter Malin och jag är tolv på gammal. Det är mitt första läger här och jag har lärt mig mycket. Jag har ridit Pepper denna vecka och han är hur söt som helst. Mitt bästa minne här ifrån är när vi badade med våra hästar, Pepper älskade det!

Rada och Markus

Hej mitt namn är Rada och jag är 13 år. Det är mitt tredje år här på grällsta. Det här året hade jag Mackan (Markus). Han är en jätteduktig häst och jag gillar verkligen han. Han är super fin i hoppningen och dressyren. Min ledare var Wilma och hon är bäst. Jag gick hoppläger och det var jättekul. Och vill lägga till att Markus är bäst!

Vanessa och Elana

Nämen tjo! Mitt namn är Vanessa Fransén och detta är mitt andra år! Ännu en gång har jag Elana och jag är inte förvånad att hon är underbar som jag minns henne! Hon är underbar att hoppa och fruktansvärt dålig på att inte vara världens sötaste. Som vanligt stänkte hon ner mig när vi va vid sandtaget, eftersom hon höll på så mycket så ramlade jag av i vattnet, det gick bra men jag blev dyngsur. Det bästa hittills har nog faktiskt varit allt, så kul att vara tillbaka på en ny underbar vecka här på gården. Jag ser fram emot banhoppningen och höghindershoppning som ska komma under veckan. Wilma har varit en underbar ledare och vi har haft så himla kul! Tack för mig!

Stella och Oda

Hej! Mitt namn är Stella och det här är mitt andra år här på grällsta. Den här veckan har jag haft Oda och hon är världens sötaste! Hon kan vara ganska seg men rolig att hoppa med. När vi skulle ner till sandtaget älskade hon verkligen att bada, hon plaskade runt jättemycket så att jag blev helt blöt och sandig och det är nog mitt bästa minne från denna vecka. Det har även varit jättevarmt här och poolparty! Jag har även tränat mer på att skänkla, hålla igång och vara lite mer bestämd. Jag har haft det jättebra här och kommer säkert tillbaka nästa år.

Tula och Loka

Hej, jag heter Tula och jag är 13 år. Jag har ridit Loka den här veckan. Hon har varit väldigt pigg men det var kul. Har gått hopp och bodde i stuga 6 med Felicia, Nova och Lea. Har haft jätteroligt och kommer tillbaka nästa år.

Felicia och Polon

Hej! Jag heter Felicia och jag är 12 år. Den här veckan har jag ridit Polon. Polon har varit pigg och det har varit jättekul att rida honom. Har haft Wilma som ledare och hon har haft jätteroliga lektioner. Jag har bott i stuga 6 med Nova, Tula och Lea. Det har varit superkul varje dag här och kommer sakna allt jättemycket men kommer tillbaka nästa år.

Nova och Tramp

Hej, jag heter Nova och är 13 år. Denna vecka har jag haft jättefina Tramp. Det är första gången jag har fått honom! Har haft Pepper 2 gånger och Loka en! har även haft bästa Wilma som ledare! Herregud vad varmt det har varit, svettats i röven hela tiden. Det roligaste på denna vecka har nog varit när vi testa olika hindertyper och badet! Tramp har varit supersnälla och fått pussar av honom många många gångar! Älskar honom! Kommer sakna grällsta och Tramp jättemycket, kommer komma många fler gånger.

Erin och Beny

Hej jag heter Erin och är 12 år gammal fast jag fyller 13 i oktober. Denna vecka har jag haft Beny. Han är en vit liten C-ponny som är framåt och hoppar allt. Jag har gått hopp med Wilma som ledare och jag har lärt mig jättemycket nya grejer och är så nöjd. Ett av mina bästa minnen från denna vecka var när vi gick och bada eller ett av våra hopp pass. Jag har haft jättekul och längtar tills nästa gång, hejdå!