Estelle och Exly

Hallå! Jag heter Estelle och jag är 9 år. Denna vecka har jag haft Exly och han är väldigt duktig. Jag är här vecka 28 och jag har haft Jossan och Lollo. Jag är väldigt taggad på barbackan och vi ska hoppa tror jag. Men det var allt för mig, hejdå.

Nellie och Avicii

Hej! Mitt namn är Nellie. Jag har haft Avicii som min häst. Under den här veckan så har Lollo och Jossan lärt mig så mycket. Både jag och Avicii har lärt oss så mycket. Sen har jag också skaffat många nya kompisar. Så det har varit jättekul under veckan. Ridningen har också gått jättebra. Jag har fått testa på jättemycket nytt under veckan. Det roligaste var hoppningen eller uteritterna. Men sed har allt varit roligt. Hoppas att jag kommer tillbaka!!!

Emilia och Rocky

Hej! Jag heter Emilia och jag har ridit Rocky. Det har varit superroligt och jag har fått många nya kompisar men det jag tycker har varit roligast var att köra voltige.

Alma och Rocky

Hej! Jag heter Alma och jag har ridit den allmänna gruppen med Jossan och Lollo! Jag har haft Rocky och det har varit jätteroligt!! Han är superduktig på ridpassen och jättemysig i boxen. Det roligaste tycker jag har varit att ha hopplektion! Jag känner att jag har fått det bara bättre och bättre med Rocky efter varje dag som gått! Jag ser mycket fram emot att rida barbacka och hoppa! Jag ser mycket fram emot nästa år jag ska hit!

Sarah och Krokodyl

Tjo! Jag heter Sarah och jag har ridit Krokodyl. Det har varit en asbra vecka och Kroko har bockat en massa gånger. Men jag älskar honom ändå.

Amanda och Focus

Hej! Jag heter Amanda och jag hade Lollo och Jossan som ridlärare. Denna vecka har varit grymt rolig! Jag hade först Avicii men bytte till Focus. Focus är den mysigaste hästen jag träffat! Lollo och Jossan är jättebra på att undervisa och vara snälla samtidigt! Den roligaste lektionen var hoppningen men jag lärde mig mest på dressyren och markarbetet. Jag tror dock att barbackan i eftermiddag kommer vara roligast. Har träffat många nya vänner som jag hoppas på att hålla kontakten med även efter lägret.

Lina och Focus

Hallå! Jag heter Lina, rider Focus. Hade Exly först men bytte. Veckan har varit väldigt lärorik och rolig. Roligast har varit att testa voltige eller hoppningen. Det har varit roligt att testa nya hästar och nya saker, speciellt att galoppera på uteritter. Hoppas att jag kommer tillbaka!!!

Matilda och Exly

Halloj! Mitt namn är Matilda och jag har ridit Exly! Han är så söt! Roligaste ridlektionen var voltige. Våra ridlärare var Jossan och Lollo. Denna vecka har varit jätterolig!