Alexandra och Morris

Hej! Vilka härliga dagar jag och min dotter Freja har! Solen skiner och både hästar och vi svettas, så skönt att poolen är här att svalka sig i. Vi har båda fått mycket bra hästar, Freja är förälskad i hennes Neppe och jag fick Morris. Åhhhh Morris min Morris – hoppguden!

Kommer tillbaks på hoppläger!!! Tack för trevliga dagar med supertrevliga människor och vår ridlärare Elisa. 

Många kramar Alexandra och Freja.

Ingrid och Keso

Tack för ett toppen läger! Alla här har verkligen gjort allt för att uppfylla alla önskemål i gruppen. Toppen att tjejerna fått så mycket privatlektioner också. 

Kramar från Ingrid, Anders, Livia och Sofie.

Susanne och Escola

Hej! Härligt med ridläger – som vi längtat. Hästar och pool är bästa kombinationen, jag och min dotter Elvira tycker det är toppen. Tack för allt!

Kram Susanne

Petra och Malle

Hej! Vilka toppendagar jag och min dotter Josefin har! Vi bor i rum/stuga 17, hänger vid poolen, rider och utvecklas varje dag. Jag rider magnifika Malle som är 176 cm i mank höjd. Jag är höjdrädd men känner mig så trygg ihop med Malle och härliga Elisa som utmanar och utvecklar mig i allt. 

  • Det är aldrig försent att bli en bättre människa. 

Så härliga människor vi träffat, en stor eloge till Grällsta- familjen som ordnat detta livspussel och delar med sig till oss.

 Många kramar, Petra

Claudia och Viva

Hej! Det här har varit supertoppen dagar för mig och min dotter! Vi har träffat fantastiska människor, allt är så fint skött här och familjen hardenborg gör uppenbarligen ett fantastiskt jobb här. 

Jag har fått äran att rida på Viva hela veckan och det har varit ett nöje! Och jag har fått hoppa för första gången på 25 år!! HELT UNDERBART!

Och ett extra plus till den sköna poolen som hjälpt oss i den här värmen. Och Elisa var fantastisk!

Många kramar från Claudia som garanterat kommer tillbaka fler gånger.