Astrid och Pepper

Hej jag heter Astrid och jag var här v. 27 och jag red Pepper. Jag var inte så nöjd till en början men blev nöjdare när jag lärde känna honom. Jag bodde i suga 10 med Bianca, Tröjan och Tindra. Det jag tyckte var roligast var barbackalektionen och markarbetet. Jag hade Lollo och Jossan som ridlärare och de är världens bästa.

Nora och Listek

Hej!

Jag heter Nora och jag var här v. 27. Jag bodde med Jonna, Frida och Viola i stuga 6. Jag red Listek och han var rolig och snäll. Jag hade Lollo och Jossan som ridlärare. Det roligaste var när vi red barbacka (förutom att jag ramlade av 2 gånger). Hejdå!

Eira och Krokodyl

Halloj!

Jag heter Eira och jag var på Grällsta vecka 27. Det är första gången jag är här och tro mig jag kommer tillbaka nästa år. Jag red Kroko, han var snäll och mellansnabb. Jag bodde i stuga 10 med Bianca, Edith och Astrid <3 Hejdå, ses!

Viola och Beny

Hej!

Jag heter Viola och red vecka 27. Jag hade Beny och bodde i stuga 6 med Nora och Jonna. Min bästa lektion var en hopplektion. Beny var snabb, pigg och framåt och överdrev mycket när vi hoppade. Min favoritgodisklubba i kiosken är den ljusrosa! Hejdå ses nästa år!

Bianca och Neppe

Hej!

Jag heter Bianca och jag red vecka 27. Jag red samma vecka förra året. Jag red Neppe, i början så kunde jag inte hans namn. Så jag kallade honom för hästen och Nippe. I min stuga så bor jag, Astrid, Edith och Eira. Mina lärare är Lollo och Jossan. Min favoritlektion hittills var barbackan igår och hoppningen. Blå tango är jättegott. Hejdå ses nästa år.

Edith och Avicii

Hejsan!

Jag heter Edith, är 11 år gammal och det här är mitt första år på Grällsta. Jag red på världens bästa Avicii och lärde mig supermycket. Jag bodde i stuga 10 tillsammans med Eira, Bianca och Astrid. Det roligaste med lägret var att hoppa barbacka trots att jag ramlade av. Jag har fått många nya kompisar och kommer sakna dem. Jag har haft världens bästa ridlärare, Jossan och Lollo! 🙂 Hejdå!

Frida och Loka

Hej!

Jag heter Frida och detta var mitt 5:e år på Grällsta <3 Jag lärde mig jättemycket och red finaste Loka <3 Jag gillade barbackan mest trots att jag bara fick ta bort mina stigläder. Jag gick i grupp med de andra i detta collage och har fått många nya vänner. Jag bodde utan nån i stuga 14 (jag bodde med mamma som var på familjeläger). Jag hade jättekul! Och älskade att hoppa barbacka <3 Ses nästa år Grällsta <3

Jonna och Exly

Hej!

Jag heter Jonna och var här vecka 27. Jag bodde i stuga 6 med Nora, Frida och Viola. På provridningen red jag först Loka men bytte sen till Exly. I början tyckte jag inte om honom men efter några lektioner tyckte jag om honom mer. Jag har haft Lollo och Jossan som ridlärare och det roligaste har varit att hoppa barbacka <3 Ses nästa år <3