Amanda och Yoggi

Hejsan svejsan!

Jag heter Amanda och är 14 år. Det är min första gång här på Grällsta och jag gick på det allmänna lägret v.27. Den här veckan bodde jag i stuga 8 med alla i min ridgrupp. Alla i min ridgrupp är jätte trevliga och roliga. Vi hade Elisa som ridlärare och jag tycker hon är jätte duktig och snäll och bäst. Jag hade Yoggi och han är super snäll och söt och världens bästa häst. Om jag kommer tillbaka nästa år så ska jag önska Yoggi igen. Det roligaste på lägret var barbacka hoppningen. Hejdå hoppas vi ses nästa år!

Amanda + Yoggi = <3

 

Nelly och Elana

Hej! Jag heter Nelly och är 14 år. Jag har bott i storstugan 8 med alla i min ridgrupp och jag har haft hästen Elana och hon har varit jätte duktig. Jag har gått allmänt och hade världens bästa ridlärare Elisa. Det här är andra gången jag är här, det har varit jätte roligt. Hoppas jag åker hit igen!

 

Mathilda och Holly

Hej!

Mitt namn är Mathilda och jag är 14 år gammal. Jag har varit på allmänna lägret v.27 och red den sötaste och finaste ponnyn Holly. Jag bodde i stuga 8 med hela min ridgrupp och hade Elisa som ridlärare. Jag tycker att Elisa är en väldigt bra och positiv ledare som är tydlig med våra övningar och vad vi ska göra. Det roligaste på lägret var att hoppa barbacka och att lära känna alla nya vänner. Jag tycker att Holly verkligen är en toppen ponny och hoppas att det inte är sista gången jag red henne. Det var andra gången jag var här och hoppas att det inte var sista. Bye!

 

Viola och Spec

Hej! 

Jag heter Viola och är 14 år. Jag var här på Grällsta v.27 och red världens sötaste, mysigaste och knasigaste ponny Spec! Jag bodde i stuga 8 med alla i våran ridgrupp, vi hade världens bästa Elisa som ledare och ridlärare. Det har varit super kul, hon är väldigt positiv och peppar en oavsett hur det går. Jag gick allmänt och hade som sagt Spec, det har varit super kul och väldigt lärorik. Han har en väldigt stor personlighet och har alltid något på gång, han har tagit en stor plats i mitt hjärta på kort tid! Jag skulle mer en gärna rida honom igen! Detta var mitt andra år på Grällsta men förhoppngsvis inte mitt sista. 

 

Fendi och Sina

Hej, jag heter Fendi och är 14 (snart 15) år. Det här var första gången jag var på Grällsta och jag gick allmänt v.27. Jag bodde i stuga 8 med alla i min ridgrupp. Det var jättemysigt att bo många i en stuga och det blev en jättebra sammanhållning i våran ridgrupp. Jag har ridit Sina under denna vecka och det har varit väldigt roligt. Hon var väldigt snäll och duktig och så fort jag gjorde rätt så gjorde hon också rätt. Vi hade Elisa som ridlärare och hon var jättebra, tydlig, nogrann och positiv. Allt med lägret var roligt men roligast var nog barbacka lektionen. Lägret var iallafall jätteroligt och jag kommer tillbaka nästa år. Tack o hej!

Wilma och Farsa

Haloj! Jag heter Wilma och är 15 år. Det här året har varit mitt andra år och jag bodde i stuga 8 med min ridgrupp vilket har varit jätte kul. Jag har ridit Farsa och det har varit en stor utmaning men hon är en jättefin häst och är så otroligt mysig i spiltan och hanteringen. Min ledare i veckan har varit Elisa och hon har hjälpt mig mycket och gett mig mycket bra tips. Jag är jättenöjd med min häst, ledare och hela veckan och hoppas på att det blir flera fantastiska år här på Grällsta. ( Jag gick allmänt läger v.27)

 

Livia och Kasper

Hejsan! Jag heter Livia och är 15 år gammal. Det här har varit mitt andra år på Grällsta. I år så bodde jag i stuga 8 med hela min ridgrupp. Det har varit mysigt och vi hade super kul. Den här veckan har jag ridit finaste Kasper. Han är super söt och snäll. Det har varit väldigt roligt att få rida och lära känna honom. Jag har haft super roligt på alla ridleklektioner och Elisa min ledare som jag hade har varit super bra och hjälpt mig mycket. Det har varit en toppen vecka på grällsta och jag hoppas jag kommer tillbaka nästa år igen!