Alice och Jackie

Tjenixen jag heter Alice och jag är 15 år. Jag gick vecka 26 allmänt 2021.  Jag hade Nora som ledare och hon var en superrolig och jättebra ledare. Denna vecka red jag Jackie och hon var väldigt rolig att rida. Hon har mycket humör och otroligt pigg vid vissa tillfällen. Det roligaste denna vecka var att bada i sandtaget och att hoppa och att spana på boysen med Evve var roligt. Kommer definitivt tillbaka nästa år. Hoppas jag har en lika härlig grupp och Nora som ledare.

Frida och Rocky

Tjena jag heter Frida. Jag är 16 år och har ridit Rocky. Han har varit väldigt snäll så det är bra. Jag tycker att dressyren har varit roligast, hoppningen har inte gått jättebra men det beror mer på mig än på Rocky, hoppning är inte riktigt min grej. Jag har delat stuga men Alice, Matilda och Alva. Dom har varit jättetrevliga och snälla, vi har haft väldigt kul. Jag har haft en superbra vecka men det ska också bli skönt att komma hem. Tack för en jättebra vecka!

Matilda och Gordon

Hejhej! Jag heter Matilda och fyller 16 år. Under veckan har jag ridit Gordon. Han har varit en rolig utmaning men i mitten av veckan trillade jag av ganska rejält. Så har inte ridit så mycket i slutet. Jag har iaf ridit för världens bästa Nora. Jag har delat stuga med Alice, Frida och Alva. Vilket har varit super. Det bästa var när vi åkte till sandtaget utan hästarna på kvällen. Den här veckan har varit superbra och jag har lärt känna många nya vänner. Tack för den här veckan!

Freja och Lenka

Tjo tjo Freja här! Jag fyller 11 år i september. Den här veckan red jag Lenka. Hon är en maxad B-ponny. Hon är pigg, snäll och lite busig. Jag bor med Maja N, Lea G och Izabella J. Jag ramlade av en gång på barbackan. Hon överhoppade och sen släppte jag händerna och hon drog ner huvudet. Det gjorde lite ont men det gick bra. NORA ÄR VÄRLDENS BÄSTA LEDARE. Hon finns alltid där för en. Nora om du ser det här JAG ÄLSKAR DIG JÄTTEMYCKET! TACK OCH HEJ!

Alice och Holly

Hej hej Alice här! Jag är 16 år och har ridit Holly. Jag har ridit för Nora och hon har verkligen varit en grym ledare. Holly är absolut en bra häst men väldigt seg dock. Själv är jag rädd för att hoppa och har inga problem med att det går sakta, hon blir dock väldigt fin i dressyren och det har gått bäst för mig. Inte bästa hopphästen men mycket fin i dressyren. En väldigt rolig vecka men nu längtar jag hem till min hund. Tack för en bra vecka Nora och alla andra i gruppen! <3 Tj0hej!

Michaela och Tramp

Hej, jag heter Michaela och är 15 år. Jag bodde i stuga 5 med Alice C, Vilma B och Klara E. Denna vecka har jag ridit Tramp och jag var väldigt skeptisk i början men nu i efterhand är jag nöjd med att jag inte bytte häst. Det roligaste har varit att bada i sandtaget, hoppa barbacka och alla ridlektioner. Jag har haft Nora som ledare och hon är den bästa ledaren utan tvekan. Tramp är den bästa hästen. Han är världens snällaste och bästa hästen om man är osäker i ridningen. Jag har självklart träffat världens härligaste människor vilket man alltid gör på Grällsta. Puss och kram skumbanan <3.

Lea och Kania

Hej jag heter Lea och är 12 år. Denna vecka har jag spenderat med Kania <3 Vi har hoppat, kört dressyr, gymkhana och uteritter med. Jag bodde i stuga 10. /Lea

Alva och Wili

Hej jag heter Alva och var på det allmänna lägret i en vecka. Detta är min första gång på Grällsta och jag hade den relativt nya och gulliga Wili han har varit så snäll och alla ledarna (men mest Hanna) har sagt detta när jag varit nära honom ”ååå vad gullig Wili är” hahaha. Wili är väldigt snäll och extremt duktig på markarbete och dressyrpass men han gillar inte att bli tränsad, då backar han ut ur spiltan men han är den bästa hästen ändå <3 Nora är den bästa ledaren punkt slut! Denna veckan har varit så bra och full med skratt och jag kommer aldrig glömma när Wili fastnade liggandes under staketet i spiltan. Hahaha. Men tack och hej leverpastej 🙂

Maja och Fokus

Tjena! Maja här. Jag hade en häst som heter Fokus. Älskar honom verkligen! Jag var här på sommarläger vecka 26. Träffade massor av kompisar. Jag ramlade av en gång. Då hade vi dressyr och Fokus bockade. Men förutom det så var allt jättekul. Vi hade spökkväll och det var ganska läskigt. Vi hade även världens bästa ledare Nora! Men tack och hej kommer aldrig glömma detta fantastiska ställe! <3<3

Izabella och Mama-Mia

Hej jag heter Izabella och jag hade Mama-Mia och jag ramlade av på barbackan men landade på fötterna. Nora är den bästa ledaren. Det var skitkul på spökkvällen. Vi hade hoppning och ingen ramlade av men det var jättekul.