Klara och Jolly

Hej! Jag heter Klara och är 14 år. Det här är mitt första år på Grällsta och jag har haft Jolly. Hon har varit jätterolig att rida och jag har lärt mig mycket på henne. Jag kommer verkligen sakna henne efter lägret. Jag har haft Evve som ledare och hon har varit jättebra! Jag har fått flera nya kompisar här och vi har haft jätteroligt i våran stuga. Jag har haft en jättebra vecka och kommer sakna Grällsta mycket!

Vilma och Aramis

Hej! Jag heter Vilma och jag är 14 och har ridit Aramis. Han är jättesnäll och mysig. Det var första gången jag var på Grällsta. Jag fick Iza först men bytte till Aramis. Det har varit en jätterolig vecka <3

Elina och Sina

Hej! Jag heter Elina och jag fyller 12 år den 12:augusti. Jag har Sina och hon är jättesnäll men busig. Jag önskade Rocky och Hazena. Jag har varit på Grällsta två gånger och då har jag haft Rocky. Jag har Evve och hon är bästa ledaren! Detta läger har varit jätteroligt och jag längtar tills nästa sommar!

Ella och Polon

Hejsan! Jag heter Ella och jag får 12 år. Detta är mitt andra läger här på Grällsta. Första året hade jag Loka! Finaste Loka <3<3<3 I år hade jag älskade Polon! <3 Har varit så kul att ha Evve som ledare! Bästa veckan! Vi ses nästa år! <3 Grällsta är bäst!

Enya och Hazena

Hej! Jag heter Enya och jag är 13 år gammal. Det här är mitt tredje läger här. Förut har jag haft bästa Aramis men det här lägret hade jag finaste Hazena. Det har varit ett jätteroligt läger, hade världens bästa ledare Evve. Kommer självklart sakna lägret jättemycket. Hoppas vi ses nästa sommar!

Emma och Loka

Hejsan! Jag heter Emma och jag har varit här fyra gånger innan, och hade Loka alla gånger, nu har jag fått Loka igen och är jättenöjd. Jag har lärt mig otroligt mycket. Har haft den bästa veckan och kommer nog komma tillbaka. Loka är den piggaste hästen jag ridit, men den snällaste hästen. Det här har varit den bästa veckan i hela mitt liv. Ha det bra nu, hejdå!

Vendela och Goliat

Hejsan! Jag heter Vendela och är 13 år gammal. Jag har varit här en gång tidigare, under höstlovet och då hade jag Tom, men nu under sommaren hade jag Goliat. Jag gillar honom väldigt mycket i spiltan, men att rida är han ingen favorit hos mig. Men dock har jag lärt mig så extremt mycket under denna vecka. Goliat har varit en väldigt lärorik häst att rida och jag har verkligen utvecklat min ridning. Under denna vecka hade jag Evve, hon har varit en fantastisk ridlärare, både rolig och snäll och hon lär ut väldigt bra. Vi har hoppat, ridit barbacka, ridit ut och allt har varit väldigt roligt och det har varit en fantastisk vecka. Det var allt för mig, byeeeee!!

Alice och Donn

Tjofräs, jag heter Alice och är 12 år gammal. Jag har varit på Grällsta en gång tidigare (på höstlovet). Då hade jag bästaste Rocky. Men i sommar fick jag Donn 🙂 Vi har då Evve som ridlärare och det är skitbra! Det roligaste har varit när vi red barbacka och när vi hoppade (som vi gjorde varje dag) 🙂 Ha ett bra liv alla som läser detta <3

Emma och Beny

Tjenare! Mitt namn är Emma och jag fyller 12 i år. Själv har jag varit här två gånger innan och då har jag haft Hugo och Pepper. Denna gång önskade jag en pigg, lyhörd, känslig och arbetsvillig häst i lagom storlek, jag fick då Beny. Många sa att Beny var seg och tråkig men denna vecka har han faktiskt varit ganska pigg och busig. Men mest av allt så är Beny den sötaste hästen i världen. Det är dock så otroligt stor skillnad på Beny och mina ponnysar. Det var allt för mig, tack och hej!

Ellen och Pepper

Hej, jag heter Ellen och jag har varit på Grällsta två gånger förut och detta är tredje gången. Jag hade Loka första två gångerna och nu har jag Pepper. Först hade jag Lisa som ledare, sen Jossan och nu Evve. Förresten är jag 11 år.

Alexandra och Cailin

Hej! Jag heter Alexandra och är 13 år. Jag var här för första gången. Jag fick ponnyn Cailin och hade Evve som ledare. Det har varit hoppläger och det har varit superkul!

Sally och Stålis

Hej! Jag heter Sally och jag är 12 år. Jag hade med mig min egna häst Stålis, vi hade Evve som ledare. Det här är mitt första år på Grällsta. Det har varit superkul.