Lydia och Aramis

Hej! Jag heter Lydia och är 13 år. Jag red Edd till en början men han blev halt så jag fick Aramis. Jag har haft en toppenvecka med ledare och vänner. Kul att få träffa Hilka igen också! Vi ses nästa år!

Cindy och Curre

Tja, jag heter Cindy och är 14 år. Jag var på specialläger för egen häst v.25 och hade med mig min häst som heter Curre. Jag bodde i stuga 2 tillsammans med Saga, Norah och Elva. Den här veckan har varit väldigt rolig och lärorik. Curre skötte sig superbra för att vara första gången i en så stor grupp på 10 hästar totalt. Han var lite ofokuserad de första två passen eftersom allt var nytt för honom. På hoppningen och uteritterna har han varit lite stark, vid ett pass så åkte jag av och slog i bakhuvudet men jag fortsatte rida dagen efter. Ska jag vara ärlig så blev jag lite rädd för att hoppa. Jag hade Nora som ridlärare och tycker hon är jätteduktig. Tack för det här året och hoppas att vi ses snart igen! PS. Tom är världens bästa ponny!

Elva och Jolly

Hej, jag heter Elva. Jag är 15 år och det här är min 3:e gång på Grällsta. Det här var dock mitt första hoppläger. Tidigare har jag ridit Tramp och Jolly. I år önskade jag Jolly igen och jag har ridit henne hela veckan. Det var skönt att jag hade henne innan då jag i alla fall tycker att vår utveckling under vekcna har gått väldigt fort. En av våra roligaste lektioner tycker jag var onsdagslektionen då vi hoppade en kombination men skulle lägga en volt emellan hinderna. Samma lektion körde vi 18 meter-challenge.  Den lektionen var extra rolig då jag kände att jag lyckades samla henne så bra då hon vanligtvis blir väldigt taggad nere på hoppbanan. Jag har bott i stuga 2 tillsammans med Norah, Cindy och Saga. Jag har varit på Grällsta med alla minst en gång tidigare och vi har haft jättekul. Jag längtar redan tillbaka och hoppas på ett lika bra år nästa år igen!

Amanda och Cailin

Tjenare! Jag heter Amanda och jag har ridit Cailin nu under veckan. Det har gått riktigt bra och jag är otroligt nöjd med min ponny samt mina vänner i min grupp. Cailin är väldigt pigg och sprallig vilket jag gillar. Tidigare år så har jag haft Boxer och Holly. Jag blev väldigt glad att jag fick testa Cailin. Jag kunde inte ha blivit nöjdare med min ledare heller, älskar verkligen Nora <3 Tack för mig!

Saga och Boxer

Hej! Jag heter Saga och är 15 år gammal. Jag var här på hoppläger vecka 25 och fick rida Boxer. Vår grupp heter Noras Mini-Minioner och hade Nora som ridlärare. Under veckan har vi fått köra gymkhana, ridit ut, lite dressyr och såklart hoppat. Denna veckan har varit superrolig. Ses nästa år! <3

Norah och Jessy

Tjena! Mitt namn är Norah och det här är mitt 8:e år på Grällsta. Jag är 17 år och var här vecka 25. Den här veckan har varit underbar! Har haft hästarna Bass och Jessy för det mesta <3 Två stjärnor som levererat super hela veckan! Vi ses igen nästa år! <3 (Hade bästa Norah <3)

Elsa och Lenka

Hej, jag heter Elsa och är 16 år och jag har bott i stuga 3 med Olivia, Lydia och Emma. Under veckan här på Grällsta har jag gått träningshoppläger med Lenka. Jag är väldigt nöjd med Lenka, min ridgrupp och bästa Nora som tränare! Lenka har varit väldigt fin och hoppat väldigt bra under veckan, bästa Lenka <3 Tack för en jättebra vecka! Speciellt tack till min ridgrupp, Lenka och Nora som gjort denna veckan till den bästa och pressat fram det bästa ur både mig, de andra och Lenka! Jag kommer tillbaka! Hejdå, och ses nästa år! <3<3<3

Olivia och Kania

Hej! Jag heter Olivia och jag är 15 år snart. Jag bor i stuga 3 tillsammans med Elsa, Lydia och Emma. Jag red en häst som heter Kania, hon är en fin och jättesnäll storhäst. Det var första gången jag har ridit Kaia och hon var verkligen perfekt liten häst för mig. Jag gillar min häst väldigt mycket men nästa gång vill jag testa någon annan häst. Jag tycker att de flesta av mina lektioner har gått bra. I början av lägret car Kania och alla andra hästar extremt pigga men i slutet blev alla hästar mycket mer trötta och lugna. Vädret har också varit bra. Första dagarna var det väldigt varmt men de senaste dagarna var mer kyliga. Min ridgrupp har varit väldigt trevliga och snälla och även Nora som jag haft som ledare denna vecka.  Jag är van att rida ponnys så jag har lärt mig väldigt mycket av att rida Kania som är storhäst. Nora var bästa ledaren och Tuva och Lisa bästa kioskisarna. Hejdå ses nästa år!

Lova och Hazena

Hej, jag heter Lova och är 15 år. Jag bor i stuga 4 med Amanda som rider Cailin. Jag red en häst som heter Hazena. Det är andra året här för mig och jag har haft Hazena båda åren. Jag hade Nora som ridlärare i två år också. Jag gillar min häst mycket och är väldigt nöjd över att jag fick henne igen. Nästa år kommer jag dock vilja prova en ny häst. Jag tycker nästan alla mina lektioner har gått bra trots kaosiga lektioner. Hazena har lärt mig väldigt mycket och det var mitt mål med detta läger och ha kul Jag trivs också väldigt bra med min ridgrupp och alla andra människor på lägret.