Idun och Goliat

Halloj! Jag heter Idun. Detta är mitt första år på Grällsta. Min häst heter Stig (Goliat). Han är supersnäll, lyssnar bra och är lagom framåt. Innan jag jag fick Stig testade jag Avicii. Han var för liten men annars rolig att rida. Jag är 11 år, fyller 12 år snart. Jag är här v. 25. Jag har Lollo och Leia som ledare och de är verkligen superbra. Det roligaste under veckan var när Tom åt upp Noras miniongubbe och spökkvällen och det tråkigaste var när Tea blev sparkad.

Estelle och Fokus

Hej jag heter Estelle och är 9 år och jag bor på Grällsta. Denna vecka har jag Fokus och jag är med på allmänt läger vecka 25. Hejdå

Alice och Pepper

Tjena! Jag heter Alice och detta är mitt första år på Grällsta. Jag red Pepper och han är en väldigt rolig häst att rida, lite busig men en väldigt snäll ponny. Det roligaste den här veckan (vecka 25) var när vi hade spökkväll. Jag är 12 år gammal.

Ida och Pepper

Hej! Jag heter Ida och har haft Pepper denna vecka. Han har varit fantastisk! Under första lektionen blev jag helt kär i honom. Han var snäll, busig/bockig, fin och pigg. Han är världens bästa häst. Under andra dagen så var han väldigt jobbig. Han var jobbig under hoppningen för att han tycker inte ridvägarna är så viktiga. Pepper har bockat några gånger och sparkat bakut. Men när jag tog ett dressyrspö istället så blev han så fin. Jag kommer att sakna Grällsta och alla kioskisar och ledare!

Annabelle och Iza

Hej jag heter Annabelle och jag är 11 år. Denna vecka har jag ridit Iza och mycket har hänt med henne. Jag har bland annat ramlat av 4 gånger, hon har sprungit i skogen – med mig på ryggen – och mycket annat, men jag gillar henne ändå. Jag är här vecka 25 år 2021. Jag bor i stuga 8 med Tea och Nellie. Jag har haft så roligt här och jag vill komma hit nästa år också!

Isolde och Iza

Hej! Jag heter Isolde Grähs Eriksson och var här vecka 25. 19-26 juni 2021. Jag och Simone Wikfalk delar på stuga 11. Jag fyllde 12 i februari och åkte hit för första gången i år. Min lägerhäst heter Iza och jag är väldigt nöjd med henne. Jag tycker att det är kul med hästar som har egen vilja men som inte är ”omöjliga” att rida. Under denna vecka har jag tillhört Lollo och Leias tolv musketörer. Jag gillar mina ledare för att de är roliga och duktiga ryttare. Fast Lollos musiksmak är hemsk. Jag och Simone hade en fight med Lydia för att hon låste in sig i vår stuga och vägrade släppa in oss. Vi haspade upp dörren med sopkvastar och det löste sig. Lydia åt upp vår godisburk.

Ella och Rocky

Hej! Jag heter Ella och är 14 år. Jag är här v. 25 och bor i stuga 10 med Alice, Idun och Filippa. Jag går allmänna ridlägret och har Rocky. Det här är min första gång på Grällsta och jag har Lollo och Leia som ledare.

Agnes och Rocky

Hej, jag heter Agnes Mark och jag är 12 år. Jag rider Rocky och han är underbar. Jag bor i stuga 12 tillsammans med Ida, Sigrid och Siri innan hon åkte. Idag på barbackalektionen ramlade/gled jag av två gånger. Jag var här vecka 25 år 2021. Jag har Leia och Lollo som ledare. Det är även första gången jag är här och jag har fått många nya vänner och haft väldigt roligt. Jag hoppas jag kommer nästa år igen och att jag får rida fina Rocky igen!

Filippa och Exly

Hej, Filippa här. Jag är 12 år och är här första gången i år. Jag rider Exly och går allmänna ridlägret. Jag har Lollo och Leia som ledare. Min grupp heter Lollo och Leias tolv musketörer. Jag bor i stuga 10 med Alice, Ella och Idun. Jag kom hit med Alice och Ella men har fått många nya vänner.

Sigrid och Exly

Hej, jag heter Sigrid och är född 2009. Jag bor i stuga 12 med 3 andra som heter Agnes, Ida och Siri. Detta är min första gång här. Jag åkte hit med min kusin Siri. Min ponny fick bli Exly och han är rolig men svår. Jag gillar att få utmaningar på hästryggen, Mina ridlärare har varit Leia och Lollo. De är väldigt bra och jag lär mig mycket. Jag har börjat bli kallad ”Lil hybris”, varför var för att vid människohoppbanan så var jag typ som en ridlärare. Det ha varit en så rolig vecka här. Jag vill så gärna komma tillbaka hit igen.

Simone och Loka

Hej, jag heter Simone och jag är 12 år. Jag bor i stuga 11 tillsammans med Isolde. Det här var mitt första år på Grällsta, jag har fått rida lilla Loka. Hon är väldigt gullig även fast hon bits ibland. Jag har fått ha världens bästa ledare Lollo och Leia. Men jag får inte glömma världens bästa kiosk och kioskisar. Jag har också fått massor av nya kompisar. Jag har haft jättekul den här veckan och hoppas verkligen att jag kommer tillbaka nästa år.