Anna och Keso

Det ha varit en intensiv vecka och jag har träningsvärk på ställen jag inte visste man kunde få träningsvärk! Det bästa med lägret har varit att jag har kunnat bevisa för mig själv att jag klarar av mer än jag tror! Det sämsta var när min rygg blev kaosets mamma haha. Ett stort tack till Keso som har stått ut med mig – och till Hanna för detsamma! Är också tacksam för mina lägerkamrater och för vädret! /Anna A

Catarina och Malle

Den absoluta höjdpunkten med lägret var att återse Malle (Malory)! Vilken överraskning – vilken fantastisk häst! Hanna har varit en jättebra instruktör! Tjejerna som ”jobbade” i ponnystrallet var jättegulliga och tålmodiga – våra små barn har haft det fantastiskt bra! Summering, vi har haft en bra vecka!

Anna och Malle

Bra jobbat Hanna, du lyckades få mig, en 51 årig surkärring att göra som man ska! Tack vare dig har jag trotsat några av mina rädslor, kommit igång med galoppen, till och med hoppat! Med snälla och fina Malle. Härliga dagar tillsammans med trevliga lägerkamrater och mycket skratt. Tack för allt! /Anna L

Anna och Morris

Tack till Morris! Det var kul att rida! Tack för allt stöd Hanna, bra med påminnelser! Barnen hade jättekul! Härligt att få rykta, pyssla om och rida, tack Emilia! Pizzan var så fantastiskt god!

Elsa och Krokodyl

Hej, jag heter Elsa och jag älskar hästar. Krokodil är bäst, Avicii är snäll!

Lilly och Neppe

Hej, jag heter Lilly. Jag älskar Neppe. Han var lite stressad för att han var ny men sen var han väldigt rolig att rida. Neppe är bästa hästen!