Tea och Polon

Hej! Jag heter Tea och är 13 år gammal. Det här är första gången jag är här. I början av veckan har jag haft Zlatan men han bocka av mig och jag fick byta till Polon. Polon är jättesöt och hur snäll som helst. Vi hade Elisa som ledare och hon var jätte snäll som alla andra ledare. Veckan har gått jätte snabbt och imorgon är sista dagen. Kommer antagligen nästa år också för denna vecka har varit jätterolig och lärorik. 

 

Livia och Listek

Hej!

Jag heter Livia Neideman. Under denna vecka har jag ridit Listek! Han är väldigt söt men ibland har han sina sämre dagar. Detta var mitt 3 år på Grällsta men mitt första år med Listek. Jag bodde i stuga 14 med Isa, Evelina och Lovisa. Vi hade snällaste Elisa som ledare. Veckan har varit varit super rolig och jag längtar redan inför nästa läger. 

/Livia 

 

Nellie och Holly

Hej jag heter Nellie och är 12 snart 13 år. Detta är mitt första år på Grällsta. Jag fick Holly. Holly har jag hyrt från Grällsta 2019-2020. Därför önskade jag henne. Holly är en sån bra häst som jag har lärt mig massor. Elisa har varit en fantastisk ridlärare som lärt mig massor. Jag bor i stuga 8 med Annabelle och Tea. Jag har varit här vecka 25.

Linn och Wili

Hej!

Jag heter Linn och är 15 år. Detta har varit mitt fjärde läger här på Grällsta och absolut inte mitt sista! Säger samma sak varje år, men det bästa med läger veckan har verkligen varit allt. Sammanhållningen och gemenskapen mellan alla olika läger, kioskisar och ledare är fantastisk, man har aldrig en tråkig stund här på gården!

I år fick jag möjligheten att rida Wili, en nykomling här på gården. Det har varit väldigt lärorikt och spännande varje pass eftersom han är endast 5 år och fortfarande lite grön. Men han fick mig på fall med sin stora fina personlighet! Idag firar vi även midsommar här i regn, men såklart super mysigt ändå eftersom vi är på Grällsta gård! Puss och kram!

 

Liv och Valli

Hej! 

Jag heter Liv och är 15 år. Jag har varit på Grällsta gård 3 gånger innan, då hade jag Farsa, Viva, Jolly och Jackie. Detta år önskade jag mig Viva och fick Valli. Det blev jättebra med Valli och hon är verkligen en stjärna. Vi passar verkligen bra ihop. Hon har lärt mig jättemycket under denna vecka. Men också Elisa som varit en så bra lärare och en bra person att småprata med till och från hagarna. Jag har bott med Nellie, Alicia och Linn i stuga 13. Vi var här vecka 25, på midsommar. Vi ses nästa år igen! /Liv

 

Nellie och Kasper

Hej!

Mitt namn är Nellie och jag är 14 år. Det här är mitt femte år jag är här. Åren innan har jag haft Palle, Isa, Rocky och Bosse (Boxer) men iår har jag haft Kasper. Jag har trivts jätte bra med Kasper, han är verkligen super duper trevlig. Han är så rolig att rida och jag känner att det varit en bra utmaning. Jag har lärt mig mycket saker som jag kommer ta med mig. Jag har även lärt känna många roliga kompisar, som jag hoppas att jag träffar igen. Ledarna har verkligen varit toppen och Elisa som varit ridlärare, har varit så bra. Jag har lärt mig mycket av henne. Hon är en toppen person som är super snäll. Jag Liv, Alicia och Linn har bott tillsammans i stuga 13. Låter lite läskigt, men jag har sovit som prinsessan på ärten. Kommer sakna Grällsta men vi ses nästa år!

 

Lovisa och Mama Mia

Hej! 

Jag heter Lovisa och är 15 år. Det här är mitt andra år på Grällsta, jag har haft Mama-mia och det har varit super kul! Jag har lärt mig jätte mycket och Elisa har varit super bra. Det roligaste har varit dressyren, hoppas vi ses nästa år igen!

 

Evelina och Markus

Hej! 

Jag heter Evelina och det här är mitt andra år på Grällsta. I år har jag Markus och han är jätte duktig, även fast han kan vara lite seg ibland. Allting har varit jätte roligt och jag har både lärt mig saker inom hoppning och dressyr. Jag har haft Elisa som ledare och det har verkligen känts jättebra! Tack för den här veckan, jag hoppas nästa år igen 🙂

 

Isa och Spec

Hej!

Jag heter Isa och är 15 år. Jag har varit här ett år tidigare och då hade jag Filip. I år har jag Spec, han är ny och har bara gått har bara gått en tidigare lägervecka. Det har varit lärorikt att rida honom då han kräver mycket tillit och uppmuntran av ryttaren. Elisa har varit min ledare den här veckan och har verkligen kommit med superbra tips för att jag ska kunna utveckla min ridning. 

 

Alicia och Raffe

Hej!

Jag heter Alicia och är 16 år. Det här är mitt femte år på Grällsta och i år har jag haft med mig Raffe. Jag har lärt mig jättemycket och Elisa har varit en fantastisk ridlärare. Dressyren har varit roligast, tack för denna vecka, ses nästa år :).

 

Poppi och Jackie

Hej Hej, jag heter Poppi och är 16 år. Det här är mitt tredje år här och har tidigare haft Donn och Jackie. I år red jag Jackie igen som jag har som favorit :). Det roligaste under veckan har nog varit dressyr passen då det gick som allra bäst. Jackie är ett väldigt snällt men ibland busigt sto. Jag har lärt mig väldigt mycket på passen och Elisa har verkligen hjälpt en med vad man ska förbättra. Jag bor i stuga 5 med Julia, Ava och Svea som går träningshopp men jag valde att gå allmänt eftersom dressyr är min favorit gren. Jag längtar redan till nästa år! Hejdå 🙂