Isa och Holly

Hej, jag heter Isa och är 13 år. Kom hit med min kompis Agnes men under denna vecka har jag fått nya vänner i olika åldrar. Denna vecka har jag ridit Holly. En glad snäll ponny. Åren jag har varit här förut har jag ridit Beny och Polon. Utom vänner har jag även lärt känna en ny ledare, Elisa som har gjort saker med oss hela veckan. Och massa kioskisar som har varit väldigt snälla. Jag hoppas jag kommer hit nästa år igen. Kommer sakna er massor. Tack för en najs vecka 🙂

/en jobbig räcer snigel

Agnes och Rocky

Hej!

Mitt namn är Agnes och jag är 13 år gammal. Hästen som jag rider heter Rocky, världens snällaste kille, trots att han bits en hel del. Har haft väärldens bästa vecka här, mycket tack vare mina vänner, Rocky och vår ledare Elisa:). Längtar redan till nästa år och hoppas jag kommer kunna sitta upp på Rocky igen! Tack för en fantastisk vecka <3

Filippa och Sina

Hejsan Svejsan! 

Jag heter Filippa och är 12 år (fyller faktiskt 13 om en månad). Jag rider Sina eftersom jag bytte från Jackie. Sina är en supersnäll tant. Lite seg i ridningen men super gullig. Jag har Elisa som ledare och hon är bra!

Jag bor i stuga 13 tillsammans med min tvillingsyster Ella och min nyblivna kompis Linnea.

Linnea och Jantar

Hej! Jag heter Linnea och hade Jantar. Jag var här för andra gången, första gången hade jag Listek. Detta år hade jag Elisa som ledare och hon är bäst! Jag är 14 år och kommer absolut tillbaka nästa år!

Katja och Spec

Tjo mannen! Katja här. Jag är en tjej på 13 år alltså född 2008. Jag bor i Stockholm i en liten by utanför typ. Här på lägret har jag bott i stuga 14. Där bodde jag med 3 andra tjejer. Som ridlärare har jag haft världens bästa Elisa. Som läger häst fick jag världens bästa Spec. Att få ha honom som läger häst har varit en dröm. Jag har lärt mig så mycket av bästa Elisa denna vecka, men den som lärt mig mest är Spec. Han har mycket kunskap ( mer än mig) Så har vi båda lärt varandra otroligt mycket. Jag var även den första ryttaren han hade på ett läger här på Grällsta. Mitt första år på Grällsta har varit det allra bästa med så mycket roligt och massor av skoj. Jag kommer självklart tillbaka igen! 

Ella och Figaro

Hej jag heter Ella och är 12 år. Jag går allmänt läger. Jag red först en häst som heter Viva men hon blev tyvärr halt så då fick jag rida Figaro istället. Figaro är åt det lite segare hållet men när man får igång han blir han pigg och framåt. Han älskar att hoppa och blir jätte glad av det. På provridningen när jag red Viva så gick det jättebra, men sen när vi skulle skritta av hästarna blev Viva rädd för något och jag ramlade av. Jag bodde i stuga 13 och det här var mitt första år på Grällsta. Jag kommer absolut åka hit igen bästa ridlägret! Jag hade Elisa som ridlärare hon är bäst!

Fanny och Kasper

Hej! Jag heter Fanny och är 13 år. Jag går det allmänna lägret och rider hästen Kasper. Jag bor i stuga 14 med tre andra tjejer. Våran grupp heter Elisas rosa räcersniglar och vi har såklart Elisa som ridlärare. Kasper som jag rider är väldigt svår att bromsa när han blir taggad på t.ex hoppning eller uteritter. Man måste jobba mycket med honom när man rider för annars hänger han sig på bettet. I början när jag provred honom lyssnade han inte så bra på mig men han har blivit bättre. När man ska krafta bakhovarna vill han ibland inte lyft på dem men man måste ha tålamod.

Fanny + Kasper = <3 ELISA ÄR BÄST!