Lilly och Holly

Hej, jag heter Lilly och är 13år. Under veckan har jag ridit Holly. Min ledare har varit Sonja. Hon har varit jättesnäll! Jag har ramlat av en gång. Vi har badat med hästarna.Det var bara Spec och Winter som ville bada. Sen har vi hoppat, haft markarbete, ridit ut och haft barbacka. Det har varit en jätterolig vecka. Och kommer gärna tillbaka!!

Zofi och Gordon

Hola! Mitt namn är Zofi! Under den här veckan har jag haft Gordon! Han är väldigt ny, det här är hans första läger… Men jag har varit väldigt nöjd över honom, även om han är ganska svår! Jag bodde i stuga 5, handtaget behöver definitivt bytas! 🙂 hade jag fått välja häst hade jag nog tagit Jessy, men nu vill jag bara ha Gordon! Jag är glad att Sonja lät mig ge honom en andra chans! Adios!

// Zofi och Gordon

Julia och Calle

Hej, mitt namn är Julia och jag är 16 år. Jag har ridit Calle, han är jättefin att rida utom att att han inte gillar att bli sadlad. Den ledare jag ridit för under veckan är bästa Sonja. Hon är jättesnäll och säger till om det är något att förbättra. under veckan har vi ridit ut, badat med hästarna, hoppat och mycket mer. Det har varit hur kul som helst, kul att lära  känna nya kompisar och ledare. Jag kommer komma tillbaka, kram!

Signe och Arino

Hej, jag heter Signe. Jag är 13 år och har ridit Arino. Arino är snäll. Jag har bott i stuga 5 med Majken, Julia och Zofi. Jag har haft en så bra vecka!!

Denise och Rocky

Moin det e Denise! Jag har varit här på allmänt läger. Jag red Rocky under tiden jag var här och han var jätteduktig, men ändå lyckades jag flyga av. Vi hade Sonja som ridlärare och jag bodde i stuga 3. Jag träffade bästa Majken och Signe/Sigge. Jag gillade inte mobilförbudet men annars har allt varit bra! Bye!

Majken och Winter

Tjena mors lingonfors!! Jag heter Majken och är 13 år gammal. Jag har varit här i en vecka och det har varit jättekul. Jag red Winter och han var väldigt pigg så jag fick göra halvhalter hela tiden men det var kul. Jag har  bott i stuga 5 med Signe, Julia och Zofi men har även fått andra vänner som Denise, Rebecka och Lilly. Dom gick även i min ridgrupp. Vi hade Sonja som ridlärare. Hon är jättebra ridlärare, även om det känns som ett dåligt pass så lyfter hon upp det positiva. Hur som helst så var det jättekul att vara här! hejdå! Ha en bra dag!

Rebecka och Spec

Tjenamors! Mitt namn är Rebecka och jag är 13 vintrar. Under denna vecka har jag ridit Spec. Han är lite svår att styra och ibland när man travar med honom känns det som han töltar, men han är jättesnäll även om man behöver ryta till ibland. Min ledare under veckan har varit Sonja, hon är riktigt snäll och peppar alla, sen gör hon roliga lektioner. I veckan har vi haft dressyr, hoppning, barbacka, markarbete och så har vi ridit ut. När vi har ridit ut har vi ridit och badat med hästarna. Sen har vi också gjort vanliga uteritter och då galopperade vi riktigt snabbt. jag bodde i stuga 3 och var med i Sonjas Hästviskande Åsnor. Det var nog allt! Hejdå!!