Lea och Jackie

Hello!!! Jag heter Lea och jag gick hopplägret och hade hästen Jackie och alla veckans ridpass har gått svinbra. Förutom när vi hoppade barbacka då hade jag Oda en stund och ramlade av. Men annars har veckan varit magisk. Förra året var jag också här och då hade jag Holly, hon var supermysig. Veckan gick så fort att jag inte ens hann blinka men som tur är kommer jag tillbaka nästa år. Jag har inte speciellt mycket att skriva men jag kommer sakna alla speciellt NoraArielEllenElisa.

Alicia och Boxer

Hej! Jag heter Alicia och är 14 år gammal. Jag har denna vecka haft underbara Boxer, verkligen en underbar D-ponny med mycket personlighet. Han har skött sig super, knappast busat något. Något bocksprång (VÄLDIGT litet dock) men det var det. Jag har haft underbara Nora som ledare denna vecka, det var min andra sommar här på GRC och definitivt inte sista. Jag har bott i stuga 10 med Elin, Emelia och Maja och har hittat massa nya vänner. Tack Grällsta, alla ledare & kioskisar och alla andra inblandade (bla Boxer) för denna fantastiska vecka, vi ses nästa år!

Elin och Goliat

Hej! Jag heter Elin och är 13 år gammal. Jag har denna veckan ridit en liten ponny som heter Goliat. Han är jättefin och mysig. Jag har haft bästa Nora som ledare och ridlärare. Detta var min andra sommar här på Grällsta och jag kommer tillbaka en tredje sommar nästa år. Veckan har gått extremt fort med varit så rolig. Jag har bott i stuga 10 tillsammans med Alicia, Emelia och Maja. Jag har gått hoppläger detta år och det har varit så kul. Förra året gick jag allmänt och red finaste Sina. Tack för mig! Ses nästa år! <3

Fanny och Edd

Hej, jag heter Fanny och jag är 14 år. Den här veckan har jag haft Edd och han är jättefin, jag har även haft Nora som ridlärare. Det här var min tredje sommar på Grällsta och det har verkligen varit superkul! Jag har bott i stuga 6 tillsammans med Elin, Lisa och Dessi.

Emelia och Curre

Hej! Jag heter Emelia och jag har haft min egna ponny Curre denna veckan. Denna vecka har jag bott i samma stuga som Elin Z, Maja och Alicia i stuga 10. Elin Z och Maja har varit jättejobbiga på kvällarna. Jag har haft Nora denna veckan. Det här är mitt andra år på Grällsta, förra året hade jag Beny på hoppläger (hade Nora då också).

Elisabeth och Lenka

Hej, jag heter Elisabeth och det här är mitt andra år på Grällsta. Jag hade världens bästa ponny som heter Lenka. Hon är pigg och supersöt. Jag har bott i stuga 11 med Lea, Olivia och Bella. Jag har haft VÄRLDENS bästa vecka! Tyvärr blev det två avramlingar men det gick bra. Har haft coolaste, bästa ledaren Nora som är så snäll och bara bäst. Jag vill jättegärna komma tillbaka nästa år. Längtar redan! Kram <3

Isabelle och Bluebell

Hej jag heter Isabelle och detta är mitt andra år på Grällsta. Jag har med min egna ponny Bluebell och jag bodde i stuga 11 med Olivia, Elisabeth och Lea. Jag gick hopplägret med massa härliga personer och vi hade Nora. Hon är en superbra ledare och hon har lärt oss mycket. Denna vecka på Grällsta har varit underbar och jag älskar Grällsta! <3 PUSS PUSS ses nästa år!!!

Dessi och Cailin

Halihallå, mitt namn är Desiré, men kalla mig för Dessi, jag är 15 år gammal och jag har haft Cailin den här veckan. Det här har varit mitt 6:e läger på Grällsta och såklart kommer jag tillbaka. Jag har haft Nora som ridlärare och bodde i stuga 6. Jag har gått hoppläger och vi ses såklart nästa år igen, puss puss!

Elin och Jantar

Hej. Jag heter Elin och jag är 15 år. Den här veckan har jag haft Jante på läger och Nora som ridlärare. Det är 5:e gången jag är på läger här och det är alltid lika kuligt. Puss, puss hejdå syns nästa år!

Lisa och Jolly

Hej jag heter Lisa och är 15 år. Det här är min 6:e sommar här på GRC. Den här veckan har jag haft finaste Jollan och finaste Nora som ridlärare. Jag har haft så kul, tack hej puss!

Elvira och Wili

Hej jag heter Elvira och har ridit Wili. Har har ramlat av honom 3 gånger. Jag bodde i stuga 3 med Elsa, Alma och Evelina och jag hade Nora.

Evelina och Polon

Hej, jag heter Evelina och jag har haft Polon denna vecka! Han är jättefin och snäll. Jag har bott i stuga 9 med Elsa, Alma och Elvira. Jag har haft Nora denna vecka. Det är mitt första år och kommer 100 % komma tillbaka nästa år!

Olivia och Aramis

Hej, jag heter Olivia och jag har haft Aramis denna vecka han var så duktig och han är bäst! Denna vecka har jag bott i stuga 11 med Bella, Elisabeth och Lea dem är så jävla fina vänner. Jag har haft Nora denna vecka (<3 bästa ledaren <3). Det är mitt andra år på Grällsta och förra året hade jag Polon på allmänt men nu går jag hopp. Jag älskar verkligen Grällsta & kommer alltid komma tillbaka. Puss och kram ses nästa år <3