Milla och Grey

Hej, jag heter Millla och är 15 jordsnurr. Jag har haft en rolig vecka med massa sol & lek! 🙂 Jag har haft med mig min privathäst och han har varit VÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLDENS bästa ponny, min älskling! <333 Nora är min idol! Allt har varit roligt men speciellt att gå till hagen.

XOXO Milla! 🙂 <333333

Ps. Saknar redan!

Amanda och Fille

Hej! Jag heter Amanda och jag har haft med min privatponny Fille Under lägret har vi hoppat mycket, men det roligaste var när vi hoppade olika hindertyper. Det har även varit kul att rida och hoppa barbacka.

Lovisa och Lino

Hej, jag heter Lovisa och jag har haft med min privathäst Lino till Grällsta. Jag har haft Nora som ledare för vår grupp och det har varit superkul. Lino har varit lite busig men vi har trivts jättebra här. Jag tycker att banhoppningen var det bästa passet på veckan & barbackaridning var det mysigaste.

Elin och Tom

Hej! Mitt namn är Elin och jag har ridit Tompa under veckan. Tidigt i veckan blev vi attackerade av getingar och är traumatiserad. Det är mitt fjärde år här. Mina pengar är slut. Julia har betalat för mina två senaste glassar.

Elsa och Doris

Hej! Jag heter Elsa och jag är 14 år. Denna veckan började med att jag fick Elana som tyvärr blev skadad och jag fick byta till Doris. Doris är väldigt pigg och svår men väldigt rolig och en utmaning. Innan har jag varit här två gånger och haft Gazela, Oda och lite Aramis. Det känns som att jag fått mer kontroll och har gått bättre och bättre för varje ridpass. Det roligaste var banhoppning/hindertyper och barbacka och såklart att vi vann gymkhanan. Jag har haft Nora som ledare som är jättebra, min fucking bram! Veckan har varit jätterolig! Jag ramlade dock av. 

Filippa och Jackie

Hej! Jag heter Filippa och jag är 15 år. Detta är min fjärde gång/vecka här på Grällsta. Under veckan har jag ridit Jackie, jag har haft henne sommaren innan. Hon är riktigt rolig men jag måste tänka mycket för att det ska bli perfekt. Mitt bästa pass var när vi hoppade hindertyper, det var väldigt roligt. Jag har lärt mig mycket och kommer ta med min allt hem. Det har varit en väldigt bra men framförallt en rolig vecka 🙂

Tyra och Jantar

Halloj! Jag heter Tyra och är 14 år. Detta är mitt 3:e år på Grällsta och innan så har jag haft Fokus och Jante. I år har jag Jante igen. Hade Nora som ledare (den bästa). Det roligaste var när vi hoppade hindertyper och på gymkhanan. Getinginvasionen var en upplevelse man inte vill göra om.

Julia och Boxer

Hej! Jag heter Julia och är 15 år. Det här året har jag ridit Boxer och jag har haft Nora som ridlärare och jag har lärtmig mycket av dem 🙂 Det roligaste har varit att hoppa bana och att rida barbacka och att vi vann gymkhanan. Boxer har skött sig super under veckan, han har hoppat jättefint. Hela lägret har varit jättekul 🙂

Alicia och Kania

Hej! Jag heter Alicia och jag är 14 år. Detta är mitt tredje år på Grällsta, och under åren har jag haft Edd, Gazela och Kania. I år har jag haft Kania, och hon är jättefin och pigg under hoppningen. Jag har haft Nora som ledare och hon är bäst. Det roligaste var hindertyper/banhoppning + vinst av gymkhanan.